MENIU

Nesimțire de șofer cum doar în România vezi! "E mai sigur pe linia de tramvai boss..."

Dacă credeai că le-ai văzut pe toate în România, ei bine, mereu se pot ivi surprize. Este cazul unui șofer din București care a intrat cu cea mai mare nesimțire pe lângă tramvai. El a mers de-a dreptul pe linia de tramvai și-a evitat astfel coada mare de mașini la care trebuia și el să stea, cum stau toți ceilałți șoferi.

Un clip publicat pe Facebook de un utilizator deja face valuri. Motivul? Prezintă un șofer care se ia la întrecere cu gluma și cu traficul din București. În loc să stea la coadă, cum fac ceilalți șoferi care respectă legea, șoferul s-a băgat pe lângă tramvai.

Tramvaiul nu prea avea cale liberă, pentru că era ambuteiaj chiar și pe linia acestuia, dar șoferului nu i-a păsat. Clipul a stârnit numeroase reacții din partea internauților. "e mai sigur pe linia de tramvai decat pe strada boss...", a spus unul dintre utilizatorii care au văzut clipul.

În ce zonă a încălcat șoferul legea și-a mers pe linia de tramvai?

După cât se poate înțelege din acest clip, șoferul era pe lângă Șoseaua Petricani, aproape de Fabrica de Glucoză. Șoferul a făcut trucul ăsta preț de câteva zeci de metri și-a depășit astfel coloana. E uimitor cum a reușit să nu-și rupă mașina în linia de tramvai.

"Era sa mă spulbere unul pe Barbu Văcărescu. Mașinile care făceau stânga de pe contrasens stăteau pe banda 2 că aveau roșu, eu trebuia să le dau prioritate celor care mergeau înainte de la banda 1, iar bizonul a venit pe linia de tramvai cu viteza și mergea inainte", a comentat un alt utilizator la clipul distribuit pe Facebook de utilizatorul George Ion.

Comentariile sunt cât se poate de înfricoșătoare, când îți dai seama că nu-i un caz singular. "Eram în prima săptămână de job în Pipera când era să ma ia un microbuz pe linia de tramvai, pe contrasens! Io l-am înțeles că mergea pe linia se tramvai, da' și pe contrasens...abia asta mi-a parut puțin prea mult", a mai spus o utilizatoare. Traumele acestea nu pot trece ușor, cum nici nesimțirea, se pare, nu se vindecă ușor.

Mai multe articole despre:
România Bucureşti şofer Facebook