MENIU

Decizie radicală luată de Adrian Minune: A făcut operație ca să își micșoreze stomacul. Câte kilograme a slăbit după intervenția chirurgicală

Adrian Minune. Foto: Facebook

Adrian Minune s-a operat și și-a micșorat stomacul, iar acum ține o cură de slăbire. 

Manelistul a făcut un pas mare în viața lui și a decis să se opereze pentru a-și micșora stomacul. Artistul a luat decizia pentru că înălțimea lui și kilogramele acumulate de-a lungul timpului i-ar fi putut afecta starea de sănătate. În urmă cu un an, a fost internat de urgență și a trecut printr-o perioada dificilă, crezând că nu o să mai trăiască. Ulterior, problemele s-au tratat și și-a schimbat total tilul de viață.

Acesta și-a asumat o serie de riscuri în momentul în care s-a hotărât să apeleze la această procedură, printre cele mai importante numărându-se faptul că vocea i-ar fi putut fi afectată, scrie Tabu.ro.

Din fericire, după intervenția chirurgicală, a reușit să slăbească aproximativ 5 kilograme, iar diafragma i s-a mărit.

Bomba anului despre căsătoria secretă dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Detaliul neașteptat care i-a dat de gol

„M-am operat, mă simt foarte bine. Domnul profesor mi-a lăsat scris pe ceva că voi slăbi între 15 și 17 kilograme, cu marjă de eroare de un kilogram. Mă simt foarte bine, am slăbit patru kilograme. Mie mi-a fost frică că o să am cumva probleme cu vocea dacă o să mă operez. Dar dacă știam că o să mă simt așa plin de energie, diafragma mea s-a mărit, ficatul meu e relaxat, nu mai strânge organele, inima, aveam multă grăsime în cord”, a declarat Adrian Minune.

Pentru a slăbi mai mult și pentru a ajunge la rezultatele dorite, artistul este nevoit să pună stop alimentației nesănătoase și să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

„Mă uitam la mâncare și nu puteam să mănânc. Se vede diferența. Eu la 50 de ani, dacă mă operez de două ori, se fac 70 de ani”, a mai spus el.

Cum îţi dai seama cât de proaspăt este un ou. Testul simplu pentru care ai nevoie doar de un pahar cu apă

Mai multe articole despre:
adrian minune miscorare stomac operatie slabit