MENIU

Maşina în care nu se va mai muri! Sistemul care poate evita accidentele a fost lansat astăzi

Maşina în care nu se va mai muri! Sistemul care poate evita accidentele a fost lansat astăzi. Volvo este tot mai aproape de maşina în care nu se va mai muri şi în care nu vor mai exista răniri grave. Suedezii au dezvoltat un sistem care poate anticipa accidentele şi le poate evita, scrie automarket.ro.

Maşina în care nu se va mai muri! Sistemul care poate evita accidentele a fost lansat astăzi. Volvo mai face un pas către ţinta pe care a fixat-o pentru anul 2020: nici un pasager al unui automobil Volvo nu va muri sau nu va fi serios rănit într-un accident de circulaţie.

Constructorul suedez a lansat astăzi un sistem de siguranţă capabil să găsească soluţii menite să evite accidentele iminente. Provocarea a constituit în crearea unui sistem de detectare, compus din toţi acei senzori instalaţi pe o maşină. A fost dezvoltat astfel un sistem centralizat de comandă, botezat Sensor Fusion, care permite tehnologiilor instalate (camere video, radare şi GPS-uri) că comunice eficient între ele. Citește mai mult...

Mai multe articole despre:
maşină Sistem lansat evită astăzi poate accidentele