MENIU

Mașina pentru care clienţii plătesc 1,2 mil. euro în plus pentru a grăbi termenul de livrare

<p>LaFerrari</p>

Clienţii supercarului LaFerrari sunt dispuşi să plătească 1.2 milioane de euro în plus pentru a grăbi termenul de livrare. Visul de a deţine şi conduce un Ferrari LaFerrari nu mai ţine cont de bariere materiale. Unii clienţi ar plăti peste un milion de euro pentru a grăbi timpul de livrare, scrie automarket.ro.

În prezent, actualul Ferrari LaFerrari, vârful de gamă al constructorului, este unul dintre cele mai dezirabile supercaruri ale momentului. Motiv pentru care şi lista de aşteptare este una destul de lungă, în ciuda preţului destul de piperat: un milion de euro.

Chiar şi aşa, unii clienţi sunt dispuşi să plătească mai mult de atât doar pentru a vedea noul LaFerrari în garajul lor, înainte de termenul de livrare oficial.

Potrivit unui raport întocmit de Oracle Finance, clienţii supercarului italian sunt dispuşi să plătească cele mai mari sume pentru a scurta timpul de aşteptare. În unele situaţii, suma poate depăşi chiar valoarea maşinii. Potrivit celor de la Oracle, unii clienţi vor să plătească până la 1.25 milioane de euro pentru a conduce LaFerrari mai devreme.

Mai multe articole despre:
clienţi milioane de euro supercar LaFerrari