MENIU

Îi dispăreau lucruri, așa că a instalat o cameră. A văzut asta: o siluetă s-a târât din tavan și..

Un clip video neliniștitor postat acum câțiva ani pe Youtube mai face încă subiectul dezbaterilor. Iată ce a surprins un tânăr care a instalat o cameră de supraveghere pentru a vedea cine îi fură mâncarea din frigider.

Joe Cummings, un tânăr din New York, a descoperit un lucru foarte ciudat, după ce a instalat o cameră de supraveghere în propria casă, pentru a vedea cine îi fură mâncarea.

Imaginile descoperite a doua zi dimineață au fost cel puțin ciudate. O siluetă poate fi văzută în timp ce coboară dintr-o trapă din tavan și începe să umble prin casă.

Explicația s-a dovedit a fi simplă. O fată necunoscută locuia pur și simplu într-un spațiu de depozitare al casei și cobora noaptea pentru a mânca din mâncarea omului.

În fața acuzațiilor aruncate în mediul online, Cummings a insistat că imaginile sunt cât se poate de reale. El nu a putut spune cine este necunoscuta care trăia în casa sa. Fata a refuzat să dea detalii în momentul în care poițiștii au venit pentru a cerceta faptele.

Anchetatorii au presupus că fata venise îăn apartament cu intenția de a-l jefui, dar că a rămas acolo pentru a vreme, în lipsa unui adăpost.

Mai multe articole despre:
video