MENIU

Idei de cadouri pentru el care cu siguranță îl vor impresiona

În acest articol vă propunem o serie de idei de cadouri pentru el care cu siguranță nu-l vor lăsa indiferent. De asemenea, mai trebuie menționat și faptul că am ales produse care sunt acum la ofertă. 

Iată, în acest articol, câteva idei de cadouri pentru el pe care puteți să le luați în considerare.

Idei de cadouri pentru el. Parfumuri. Guess Seductive. Este un parfum pentru persoane încrezătoare și irezistibile, cu un aer de magnetism, care provoacă intrigi. Acest parfum este conceput pentru un bărbat sexy și sofisticat. Are o aromă masculină, copleșitoare, care pune în valoare sex appeal-ul legendar al mărcii Guess. Notele de vârf sun cardamon, mandarină și piper roz. Notele de mijloc sunt vetiver, frunze de violete și orhidee. Notele de bază sunt lemnul de santal, patchouli, chilimbar și mosc. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri pentru el. Parfumuri. Paco Rabanne Invictus. Parfumul a fost creat prin colaborarea a 4 parfumieri, Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion.Invictus provine din limba latina si inseamna „Invincibil“, reprezentand puterea, energia si dinamismul. In comparatie cu celelalte parfumuri ale casei Paco Rabanne, noul parfum contine note proaspete de mandarina, acord marin, lemn de guaiac, patchouli si ambra gri ce ii ofera o nota fresh si racoritoare. Mai multe reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri pentru el ceasuri

Reducere de 40%. Fossil Grant. Ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog, carcasa rotunda din otel inoxidabil; bratara din piele; se inchide cu catarama; geam: mineral; diametru carcasa (mm): 44; grosime carcasa (mm): 13. Mai multe detalii și alte reduceri ceasuri de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 34%. Ceas Skagen Ancher. Ceas barbatesc cu mecanism quartz si display analog; carcasa rotunda din metal; bratara din piele. Se inchide cu catarama; geam: mineral; diametru carcasa (mm): 40; lungime bratara (mm): 200; etanseitate: 3 ATM. Alte detalii și întreaga listă de reduceri ceasuri o găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri pentru el. Ochelari de soare

Ochelari de soare Polaroid. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Guess. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic, tip oglinda; Lentilele verzi filtreaza lumina albastra, ofera cel mai inalt contrast si acuitate vizuala foarte buna; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Protectie UV: 100%; Latime lentila (mm): 62; Latime punte (mm): 12; Lungime brat (mm): 140. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Idei de cadouri pentru el. Laptopuri

Laptop Dell Inspiron 5558. 15.6 inch LED, Intel Core i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz), Video dedicat NVIDIA GeForce 920M 2GB, RAM 4GB, 128GB Solid State Drive, DVD+/-RW, Card- reader, Boxe cu Waves MaxxAudio, Bluetooth 4.0, No Fingerprint Reader, Porturi: 1xHDMI/ 1xUSB3.0/ 2xUSB2.0/ 1xRJ-45/ Kensington Lock, adaptor 65W, Baterie 4 celule, Tastatura standard, culoare neagra, Greutate 2.45Kg. Mai multe detalii și alte oferte laptopuri găsiți - AICI

Laptop Asus X540LA-XX265D Intel Core i3-5005U 500GB 4GB DVDRW. Mai multe oferte și alte reduceri laptopuri găsiți AICI

Idei de cadouri pentru el. Haine 

Cămașă bărbați Pierre Cardin Grandad din bumbac. Cămașa este casual, cu mânecă lungă, în carouri. Mai multe detalii și alte oferte găsiți LA ACEST LINK.

Puteți alege și un hanorac personalizat cu orașul natal. Aceste hanorace sunt confortabile, casual, lejere, realizate din bumbac 100%, cusutură rezistentă și durabilă. Mai multe oferte găsiți LA ACEST LINK.

Mai puteți face cadou și o pereche de pantofi sport, semnați de un brand celebru, la reduceri. Mai multe detalii și întreaga ofertă o găsiți - LA ACEST LINK

Sunt numeroase oferte atractive și la telefoane mobile pentru toate buzunarele și alte gadgeturi precum boxe portabile, smartwatch-uri sau laptopuri. Sunt la reduceri inclusiv sisteme de supraveghere full HD sau microfoane spion. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK

Mai sunt oferte și la numeroase produse pentru mașină, precum modulatoare sau ochelari HD Vision. De asemenea, mai găsiți și GPS-uri sau camere auto profesionale pentru filmare full HD în trafic. Tot pe Teamdels sunt oferte și la detectoare de radar V8, 16 benzi, detecție 46. Mai multe detalii și alte oferte găsiți LA ACEST LINK