MENIU

Horoscopul de WEEKEND 21-22 octombrie 2023. Zile pline de afecțiune și noroc. Trei zodii se vor răsfăța în abundență

Se apropie un weekend plin de sentimente pozitive și noroc, astfel că horoscopul nostru vă va ajuta să vă găsiți direcția și să vă bucurați de aceste influențe cosmice benefice. Este un moment minunat pentru a fi fericit și pentru a vă concentra pe lucrurile bune din viața voastră. Chiar dacă există provocări în jurul nostru, acum este momentul să le depășim și să ne concentrăm pe ceea ce ne face fericiți.

Acest weekend este caracterizat de o energie pozitivă puternică, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de tot ceea ce viața ne oferă. Va fi un moment ideal pentru a vă întâlni cu persoane noi sau pentru a consolida relațiile existente. Majoritatea dintre noi vor descoperi că suntem mult mai deschiși în această perioadă, astfel încât să putem descoperi mai multe despre cei dragi sau să ne confesăm emoțiile cele mai ascunse.

Horoscop weekend. BERBEC 

In timp ce sunt unele lucruri pe care nu esti in stare sa le schimbi la acest moment, vei avea ocazia sa iti vezi trecutul si sa termini ceva ce a inceput demult dar a ramas neincheiat in sufletul tau. Pune-ti la punct conturile, datoriile si orice te-a asteptat sa te ocupi de ele. unele prietenii pot deveni dificile din nou dar si unele dorinte se pot retrezi. Nu fii surprins daca lumea ta materiala iti ofera ceea ce ai tot dorit demult. Exista o putere a momentului in care iti vezi clar nevoile emotionale si ii gasesti pe cei cu care sa le impartasesti.

Horoscop weekend. TAUR  

Te vei surprinde prins in metode si proceduri ciudate pe calea ta de a te elibera din spasmul lumii materiale si a aspectelotr financiare care te-au impovarat recent. Nu fii prea dur cu tine insuti si realizeaza ca ai facut tot ce ai putut ca sa iti respecti nevoile autentice pe calea ta. Fii cat de sincer poti cu tine si priveste lumea pentru ce este ea, fara umbre, ceata sau orice iti blureaza imaginea. Cand ai informatia potrivita vei avea acces la toate solutiile bune de care ai nevoie in continuare.

3 zodii de bărbați care NU te vor cere niciodată de nevastă. Horoscopul burlacilor

Horoscop weekend. GEMENI 

Tu stii bine ca vorbele si gandurile tale trebuie dovedite prin actiuni pure si simple. Viata iti rasplateste pe cei care sunt suficient de curajosi sa stea drepti pentru ei insisi dar doar daca sunt si dispusi sa mearga acel kilometru in plus si sa isi asume raspunderea pentru tot ce s-a intamplat pana acum in viata lor. Nu fii prea orgolios sa iti recunosti greselile si sa le infrunti chiar cand ele tin doar de respectul de sine pe care nu l-ai avut candva. Mergi incet si sigur spre ce ti-ai propus in loc sa tot pui la indoiala puterea prin cuvintele altora. Nimeni nu intelege magia creata de tine cu adevarat in afara de tine.

Horoscop weekend. RAC  

Desi poate crezi ca esti rezistent la diverse maruntisuri din trecut, aceste zile iti pot arata ca nu e chiar asa. Fa loc pentru lucruri care au nevoie de spatiu ca sa se desfasoare intr-o directie pozitiva pentru tine si nu te teme sa te reintorci intr-un anumit moment sau situatie din trecut care atunci durea. Acum esti altul. Relatiile pot fi stresante si pline de surprize. Stai ferm pe ambele picioare, competent si pregatit sa te aperi.

Horoscopul zilei, vineri 20 octombrie 2023. Daruri și oportunități de la norocosul Jupiter. Două zodii vor da lovitura financiară

Horoscop weekend. LEU 

Zilele acestea vei gasi cai noi practice sa iti folosesti talentele si creativitate si te vei simti inspirat de relatiile din viata ta care nu sunt chiar asa de usoare precum le-ai vrea. Totusi, ele par sa aiba un scop in sine exact asa cum sunt, ca sa fie ca o fundatie pentru realizari mai mari si lucruri noi in viata pentru care esti pregatit. Desi saptamana nu a adus prea multe momente pline de veselie, asemenea zile ne reamintesc de fragilitatea noastra si cat de importanta este iubirea pe care o purtam in inimi. Apreciaza oamenii speciali din viata ta si cere-le suportul cand ai nevoie de el, in loc sa rezolvi lucrurile singur.

Horoscop weekend. FECIOARA 

Atunci cand te gandesti la planuri mari, acum brusc capata sens dar stii ca e nevoie si de multa energie ca sa le impingi inainte. Planifica si creaza o baza solida pentru succesul viitor inainte sa te arunci in orice nou si grandios. Ceea ce altii nu reusesc sa vada nu te va bulversa cat timp crezi in tine. Retine ca drumul tau arata asa cum arata pentru un scop. Misiunea ta te asteapta si nu ar trebui sa eviti sa avansezi pe acea directie care se simte cu usurinta si bucurie in inima ta.

Horoscop weekend. BALANTA 

Venus este in Fecioara si asta face loc pentru tine pentru noi povesti de iubire si parteneriate de care nu esti foarte convins ca iti sunt bune. Pune intrebarile in interiorul sufletului in loc sa te grabesti sa faci legaturi care te pot afecta de lipsa de repsect sau de felul in care esti tratat de la bun inceput, scrie Sfatul Parintilor. Este important sa vezi pe toata lumea ca este egala ta, dar si sa ii vezi realist in adevarata lor manifestare. Nu te poti astepta ca altii sa iti inteleaga nevoile daca nu ti le rostesti tare si clar si nu spui care este satisfactia ta personala cea mai mare.

Infidelitate. Zodiile care vor fi înșelate în 2024 - Universul le-a pregătit ceva mai bun!

Horoscop weekend. SCORPION 

Atunci cand pui apa rece pe fata, rata batailor inimii scade si sangele este scos din organele vitale pentru ca corpul sa te pregateasca pentru contactul cu apa. Esti cu mult mai important pentru alti oameni decat ai anticipat iar aceste zile sunt despre a arata cum un singur contact cu ei le poate influenta intregul sistem de viata. Stai constient de responsabilitatile tale in proces altfel te poti autoexclude din ce este foarte important pentru tine si pentru ei. Respecta pe ceilalti cautand sa dai inapoi acelasi respect pe care il pretinzi si tu.

Horoscop weekend. SAGETATOR 

Oriunde te duci, poti fi sigur ca nu te vei rataci. Cu setul potrivit de abilitati si cu mintea deschisa spre noi experiente, ai putea exagera cu facutul de lucruri si te-ai putea duce si in directii ciudate, dar iti vei gasi calea de intoarcere din orice loc care te cheama spre el acum. Este important sa iti intelegi impulsul inimii si sa il urmezi. Nu iti limita miscarile si experientele care iti sunt sanatoase pentru starea ta emotionala, in special nu acum cand asa de multe lucruri ciudate s-au intamplat si nu ai putut inca sa le intelegi pe toate.

Horoscop weekend. CAPRICORN  

Timpul pare ca avanseaza prea repede si tu nu ai putut inca sa vezi clar tot ce s-a intamplat in ultimul timp. In loc sa tot alergi in graba prin viata care te arunca de pe un mal pe altul, ai nevoie sa faci un pas in spate si sa vezi de unde poate veni urmatorul val si ce poti face sa il eviti ca sa mai ramai si pe loc. Daca te gandesti la viitor si la tot ce iti poate aduce, te ajuta sa te eliberezi de anumite legaturi care te-au tinut departe de el de ceva vreme. Doar fii cat poti de sincer si demn, oferind altora respect chiar si cand par sa nu il merite si respectandu-te fara compromisuri.

Horoscop weekend. VARSATOR 

In timp ce poate ca ai propriul tau set de reguli si practici, nu va fi usor sa evadezi din scara mai mare a lucrurilor care face ca totul sa para relativ si neclar in mai multe privinte. Nu esti sigur unde sa te indrepti pentru sustinere iar dialogurile purtate ar trebui mentinute in secret pentru cat mai mult timp. Vorbeste numai cu oamenii in care ai incredere cu toata inima si lasa cat mai putin loc posibil pentru manipulare si control asupra propriei tale vointe si a alegerilor care te fac pe tine TU. Daca nu iti hranesti individualismul si autenticitatea, nici altii nu o vor face.

Horoscop weekend. PESTI 

Este imposibil sa ajungi la un acord cu orice care iti altereaza valoarea de sine si nu ar trebui sa accepti nimic care nu te satisface si nu este in aceleasi aliniere cu starea ta emotionala buna. Relatiile par a fi o reflectare a lumii tale interioare si o imagine clara a ce tip de sentimente crezi ca meriti. Protejeaza-ti lumea si intimitatea de tot felul de insi intruzivi si vampiri. Nu ai nevoie de mai multa negativitate in viata ta si ai nevoie sa te indrepti spre copilul din tine ca sa mergi mai departe spre pasul urmator pe scara satisfactiei personale si a bucuriei.

Mișcări de trupe pe harta astrală: Luna se mută în Săgetător în 17 octombrie 2023. TREI zodii vor avea succes nebun în dragoste