MENIU

Horoscop 18 mai. Zi de foc pentru nehotărâți. Zodia care atrage toate necazurile

Horoscop 18 mai / Foto: Profi Media

Află ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 18 mai 2022. 

Berbec

E o perioadă bună pentru un nou început. Faci tot ce îți stă în putere să îți îmbunătăţești situaţia, mai ales sub aspect financiar.

Taur

Ziua bună se cunoaşte încă de la primele ore. Primești un telefon de la o persoană cu o funcţie mai mare şi ceea ce îți spune o să-ți dea o stare de bine.

Gemeni

Urmează un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să îți păstrezi calmul. Vei afla informații valoroase.

Rac

Ai nevoie de puţin timp doar pentru tine, să te relaxezi şi să îți încarci bateriile. Este cazul să faci asta înainte să te epuizezi.

Leu

Ai parte de o zi plină de provocări care îți dau posibilitatea să îți arăți calitățile. Seara aduce bucurie și relaxare în familie. 

Fecioară

Această zi este un adevarat cadou pentru tine. Primești veşti bune din toate părţile, iar atmosfera de la serviciu nici că se putea să fie mai bună.

Balanță

Ai multă energie, aşa că astăzi îți aduni prietenii și organizezi o ieşire. Mergeți prin parc, puțină mișcare nu strică. 

Scorpion

Dai dovadă de maturitate la locul de muncă. Ți se propune ceva și, după o gură de aer proaspăt, te apuci de treabă, spre mulțumirea șefilor.

Săgetător

Ziua te găseşte cu gândul la vacanţă. Ești optimist și îți faci planuri mari de viitor. Începi să-ți planifici concediul.

Capricorn

Te aștepți la multe din partea persoanei iubite, dar ceea ce o să facă pentru tine o să te lase fără cuvinte. Toată ziua vei fi înconjurat de iubire.

Vărsător

Ieși puțin din zona de confort şi faci ceva ce nu ai mai făcut până acum. Frica de nou îşi va spune cuvântul, dar toate se vor rezolva cu bine.

Pești

Este o zi bună pentru ambiţiile personale. O să bifezi o reuşită pe lista cu lucruri de făcut.