MENIU

Honda CR-V facelift: Cum arată versiunea europeană a noului model Honda CR-V

Honda a publicat specificaţiile tehnice complete şi galeria foto a variantei europene a lui CR-V cu facelift. Modelul nipon este oferit inclusiv în compania unui motor diesel de 1.6 litri şi 160 CP şi cu o transmisie automată cu nouă trepte, potrivit automarket.ro.

Honda CR-V a primit un facelift toamna trecută, dar japonezii au aşteptat până la începutul acestui an pentru prezentarea completă a gamei de motorizări şi a galeriei foto oficiale. Pe lângă modificările estetice asociate în mod normal cu o restilizare, CR-V a primit o motorizare diesel complet nouă, un 1.6 i-DTEC de 160 CP şi 350 Nm, disponibilă cu o transmisie automată nouă, cu nouă trepte.

Cei de la Honda afirmă că noul motor oferă cel mai bun raport putere/consum din segment, pe lângă faptul că el respectă deja normele Euro 6. Unitatea diesel de 1.6 litri este oferită în continuare în versiunea de 120 CP, iar gama CR-V mai include şi un motor 2.0 i-VTEC alimentat cu beniznă, care anunţă un consum mixt de 7.2 litri la sută şi o putere de 155 CP. Citeste mai mult..

Mai multe articole despre:
nou model Europeană versiune facelift Honda CR-V