MENIU

Gestul emoţionant făcut de şase poliţişti pentru o fetiţă orfană de tată. "A fost o onoare"

Gestul  făcut recent de şase poliţişti din SUA a emoţionat întreaga lume. Aceştia au însoţit-o la dans pe fiica unui coleg care a fost împuşcat mortal în timpul unei misiuni.

Jewel Warren are opt ani, iar din 2011 este orfană de tată. Tim, poliţist în Memphis, şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni.De atunci, soţia şi cei doi copii ai săi au continuat să fie tot timpul ajutaţi de foştii colegi ai americanului.

Aşadar, recent, când Jewel a fost invitată să participe la o petrecere tată-fiică, cei şase poliţişti care l-au cunoscut pe Tim au decis să nu o lase singură pe fetiţă, scrie Washington Times.

Îmbrăcaţi în uniforme, aceştia au însoţit-o la eveniment şi au avut grijă ca micuţa să nu se simtă tristă sau singură nicio clipă, în ciuda absenţei părintelui ei.

„Ofiţerul Warren a fost înconjurat tot timpul de soţia şi cei doi copii, care niciodată nu vor mai putea să se bucure la fel de experienţele de zi cu zi alături de soţul/tatăl lor, din cauza groaznicului incident. Viaţa lui Warrent s-a sfârşit încercând să păstreze siguranţa oraşului şi a oamenilor din Memphis. Familia şi colegii lui nu vor uita niciodată sacrificiul făcut”, au explicat poliţiştii.

„Ştim că nu putem să îl înlocuim pe Tim, dar putem fi alături de familia lui atunci când are nevoie de noi. A fost o adevărată onoare”, au adăugat ei.