MENIU

Fresh Refresh. Eveniment românesc, organizat peste hotare pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Sport în aerul proaspăt al munţilor, privelişti de neuitat, concerte live la altitudine, la propriu şi la figurat, petreceri cu prietenii şi maximul de relaxare! Aşa poate fi descris unul dintre cele mai mari evenimente româneşti de peste hotare! Este vorba despre o competiţie de schi şi snowboard organizată în Franţa!

Astăzi, facem sport din nou pe partia de schi. Doar că mergem în Franţa, acolo unde, la sfarsitul lunii martie, va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente româneşti de peste hotare. 225 de kilometri de partii plus unul dintre cele mai complexe snowpark-uri din Europa îi aşteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă si muzică bună.

Sute de români iubitori de ski si snowboard se duc pe final de martie în Franţa, în staţiunea Les 2 Alpes. Dar nu pentru că munţii noştri nu ar fi frumoşi.

"Les 2 Alpes" este o staţiune de gheţari care oferă turiştilor aproape tot ce îşi doresc: pârtii situate între 1.300 şi 3.600 de metri altitudine, unul dintre cele mai complexe snowpark-uri din Europa, cazare şi pub-uri. Din Romania, se poate ajunge fie cu maşina, fie cu avionul până în anumite locaţii de unde participanţii sunt tarsnportaţi cu autobuze speciale pana în staţiune. Cei care iubesc competiţia se pot înscrie la slalom individual, slalom paralel, la ştafetă, boardercross şi skicross sau la freestyle. După o zi de sport, turiştii sunt invitaţi la petreceri şi concerte live pna seara tarziu. 20 de artişti au confirmat prezenţa
la Snow Fest 2015. Printre ei, Şuie Paparude, Subcarpaţi şi Dj Optick.

Organizatorii au pregătit şi jocuri "apres ski". Zborul cu parapanta, broomball şi trasul pe funie au atras zeci de concurenţi anii trecuţi. Partea buna cu Les 2 Alpes este că acolo se poate merge şi vara....

Mai multe articole despre:
fresh refresh snow fest