MENIU

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete lansează acuzaţii grave la adresa lui Cornel Galeş

<p>Ileana Ciuculete</p>

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete îl acuză pe Cornel Galeş că nu a respectat ultima dorinţă a  regretatei interprete de muzică populară.

În urmă cu o săptămână, Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a postat pe Facebook un mesaj care i-a enervat la culme pe băieţii regretatei cântăreţe: “Zânica mea dulce, m-ai lăsat aici să fiu hăituit şi înjurat de rude apropiate. Nu mă uita aici”.

Fiul cel mare al regretatei interprete de muzică populară a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa lui Cornel Galeş. ”A fost o relaţie cordială la momentul acela şi mi-am dorit să fie aşa tot timpul, dar nu s-a putut. Am vrut să fie bine, însă nu este bine. Singura chestie care m-a deranjat a fost faptul că şi-a pus pe Facebook că e hăituit de rudele apropiate, fără să specifice, iar lumea a căşunat pe noi. N-am avut nicio treabă, iar când l-am sunat să-l întreb ce se întâmplă nu mi-a răspuns. Am fost la Bucureşti săptămâna trecută. Nu ne impresariază, dar m-a ajutat cu 10 melodii, pentru că mama l-a rugat pe patul de moarte să aibă grijă de noi. M-a sunat să mă întrebe de scandal la câteva zile şi i-am zis că habar n-am, iar când am intrat pe Facebook am văzut ce a postat şi m-am gândit la asta. Suna ocupat şi nu am mai vorbit. L-am sunat de două ori, nu mi-a răspuns şi asta a fost”,  a spus Cristi Sfetcu, în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”.

Mai multe articole despre:
Ileana Ciuculete Cornel Galeş