MENIU

Fiica lui Demis Roussos, dezvăluiri într-un interviu

<p>Demis Roussos </p>

Demis Roussos a incetat din viata, la 69 de ani, in cursul diminetii de duminica. Fiica muzicianului, Emily Roussos a oferi un interviu Le Figaro, din care spicuim principalele idei.

"Intreaga noastra familie este socata. Desi am aflat de boala care l-a rapus cu doar cateva luni in urma, s-ar putea spune ca ne pregateam pentru acest moment, dar niciodata nu esti indeajuns pregatit pentru un astfel de eveniment nefericit.
Nu a putut merge la vot, desi si-ar fi dorit lucrul acesta. Ce va pot spune despre acest subiect este ca n-ar fi votat cu partidul de extrema stanga, castigatorul alegerilor.

Tatal meu a decedat duminica dimineata in urma unui cancer de stomac, pancreas si ficat. I-am fost alaturi pana in ultimele clipe, cu fratele meu si mama mea vitrega. Mi s-a parut normal sa il prevenim pe Nikos Aliagas, un prieten apropiat familiei noastre, care il iubea enorm pe tatal meu si l-am autorizat sa transmita aceasta veste trista Frantei, o tara draga tatalui meu.

Ne pregatim pentru funeraliile sale, ce vor avea loc vineri, intr-un mare cimitir din Atena. Tin sa precizez ca ceremonia va fi deschisa tuturor, presei, fanilor, oamenilor. Vor fi prezenti artisti si prieteni ai tatalui meu, pe care ii respecta si de care era respectat la randul sau.

Restul articolului pe Jurnalul.ro.

Mai multe articole despre:
interviu fiică a murit Demis Roussos