MENIU

Dieta rină detaliată – Cum slăbești cel mai eficient în timp scurt

Dieta Rină

Dieta Rină a devenit din ce în ce mai populară în rândul persoanelor care își doresc să dea rapid jos kilogramele în plus.

  • Dietă Rină este o dietă foarte cunoscută în rândul specialiștilor din sănătate tocmai pentru că o recomandă celor interesați să scape de kilogramele în plus
  • E clar că e o dietă ce da rezultate deoarece și-a câștigat notorietatea la nivel internațional deja
  • Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să credeți că rezultatele vin peste noapte

Pentru cei care vor să folosească Dietă Rină există o mulțime de cărți care va pot ajută să înțelegeți mai bine cum funcționează această dietă, să aveți mai multe informații și sfaturi pentru a o urmă. Dietă Rină detaliată o puteți înțelege și în cadrul acestui articol în care va vom detalia pașii de urmat, dar și calendarul pe zile și desigur rețete pe care le poți prepară atunci când urmezi Dietă Rină.

Ne-am documentat pentru a te informa mai bine despre Dietă Rină și iată ce am găsit:

DIETĂ RINĂ DETALIATĂ

Dietă Rină are o durata de aproximativ trei luni și cuprinde patru zile în care se vor mânca anumite alimente, ce se repetă până la sfârșitul programului. În prima zi se vor consumă proteine, în a două zi, amidon, în a treia zi, carbohidrați, iar în cea de-a patra zi, vitamine. O dată pe luna, mai exact, la 28 de zile, vine ziua de detoxifiere, care presupune doar consumul de apă, scrie dieta.coach.

DIETĂ RINĂ – REȚETE PE CARE LE POȚI PREPARĂ

Dietă Rină sau, cum o numesc unii, dietă de 90 zile, este una dintre cele mai cunoscute în momentul actual. Este creată de un medic străîn, iubitor de sport și care promovează un stil de viață sănătos, făcând-o ușoară și “atentă” cu stomacul.

Dietă disociată Rină este populară în această branșă, deoarece te ajută să pierzi mult în kilograme (între 15 și 20), dar te și ajută să-ți menții sau să-ți îmbunătățeșți starea de sănătate.

Datorită faptului că metabolismul se schimbă în același timp cu regimul, nu trebuie să-ți faci griji pentru binecunoscutul efect “yoyo”.

Dietă Rină 90 se numește “disociată” din cauza faptului că alimentele sunt categorizate pe patru nivele, mențînându-se câte un nivel pentru fiecare zi în parte și anume: proteine, amidon, carbohidrați, vitamine; acest fapt ajutând sistemul digestiv care este nevoit să digere un singur fel de mâncare. Este important de reținut faptul că aceste patru zile se repetă în timpul celor 90 și pe tot acest parcurs trebuie să consumăți foarte multă apă.

Rețete pentru prima zi

Esențial este să nu săriți peste micul dejun, acesta fiind la fel în fiecare zi – fructe sau suc natural și fructe confiate. Pentru prânz, în această zi poți consumă carne fiartă sau preparată fără ulei, peste, iaurt, ou, brânză, dar limita este de 200 gr. Recomandat este să uitați de pâine în această zi. În ceea ce privește cină, o porție mică, de 100 gr de carne fiartă și un iaurt slab.

Ziua 2

Micul dejun va fi același. Legume fierte sau prăjite pe grătar, cu puțină sare. Puteți adaugă și o salată verde, pentru prânz. La cină, tot legume, însă jumătatea cantității de la prânz.

Ziua 3

Micul dejun va fi același. La prânz consumăți o pizza slabă sau paște fierte, o prijitura mică sau orice va face plăcere, dar să nu depășească 200 de gr. Cină – o felie de tarta sau tort, înghețată (100gr) sau patru bucăți de ciocolată neagră.

Mai multe articole despre: