MENIU

Dieta "ouă şi vin": Slăbeşti cu un efort minim

Dieta "ouă şi vin": Slăbeşti cu un efort minim

Aceasta dieta este doar un regim alimentar care trebuie tinut pe termen foarte scurt. Dieta "oua si vin" a fost conceputa pentru a te tine departe de carne si produse lactate pe termen lung, dar si pentru a te dezvata de obiceiurile proaste pe care le ai in alimentatia ta. La fel ca in cazul proteinelor de origine animala, ouale nu sunt sanatoase daca le mananci in exces.

Dieta "oua si vin" este conceputa intr-adevar pentru iubitorii de vin care refuza sa renunte la vin in timp ce incearca sa piarda in greutate. Ouale sunt cel mai simplu mod de a mentine un aport scazut de energie in timp ce obtii un consum bogat de proteine.

In total, este vorba de 2 saptamani de urmat dieta "oua si vin". Aceasta are un continut scazut de calorii, dar este bogata in proteine, lucru care s-a demonstrat ca functioneaza, iar cele mai multe diete din ziua de astazi folosesc aceasta formula.

In dieta "oua si vin" avem tot, de la alimente bogate in proteine, alimente cu un continut scazut de carbohidrati, fibre alimentare, vitamine, apa, gustari sanatoase. Iar cei care au creat aceasta dieta inedita spun ca este absolut posibil sa slabesti cu vin.

Ideea este ca slabesti cu un minimum de efort. Chiar daca esti stresata, ocupata sau pur si simplu ai o zi in care te simti lenesa, poti rezolva totul cu un singur drum la supermarket, pentru a-ti cumpara tot ce ai nevoie. Este foarte usor sa faci asta, cu exceptia cazului in care bei un vin extrem de scump. Iar pregatirea pentru dieta "oua si vin" necesita un nivel minim de efort. In timpul zilei, te bucuri din plin de apa si cafea, pentru a evita gustarile nesanatoase, care iti pot afecta silueta.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
vin ouă deită