MENIU

Dezvăluire despre show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici" - cum părăsesc concurenţii competiţia

Dezvăluire despre show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Detaliile înfiorătoare ale show-ului difuzat la ProTV sunt dezvăluite chiar de producătorul britanic Mark Busk-Cowley în cartea sa "Sunt celebru... Scoate-mă de aici! - Culisele", lansată acum trei luni în Anglia. El recunoaşte că vedetele se expun unor pericole reale şi că îşi asumă, prin contract, inclusiv accidentele fatale.

Producatorul din Marea Britanie al show-ului spune ca participantii se supun unor riscuri mari si ca dorinta de publicitate si bani i-a facut pe multi sa semneze contractele. Desi jungla este o "padurice" sau la probe concurentii consuma produse aproape comestibile, producatorul spune ca altele sunt pericolele.

"Tabara are o bolta care limiteaza efectul ploii, dar la torentiale sau la grindina nu face fata. Paturile se uda si nimic nu e sigur. Langa aceasta tabara exista o ferma unde sunt reproduse vietatile de rasa folosite in show. Concurentii pot avea probleme medicala datorita muscaturilor capuselor paralizante, pot capata raceli, gripe sau taieturi. Desi lumea se teme de serpi si vietati, cel mai mare pericol il constituie prabusirea bustenilor si a ramurilor. Exista un pericol de moarte, dar ei stiu si au semnat pentru asta. Toti concurentii, de-a lungul show-urilor, au ajuns la psihiatru dupa experienta din jungla. Este primul ajutor pe care il cer cand se termina nebunia.", a spus Mark Busk-Cowley, producatorul TV al show-ului, noteaza cei de la ziarulring.ro.