MENIU

Dacia special! Cum arată Logan sau Duster cu ecran tactil color şi buton de comenzi vocale pe volan

Logan, Sandero, Duster, Lodgy, Dokker şi Logan MCV primesc o culoare specială nouă, noi capabilităţi multimedia, un ecran tactil color şi buton de comenzi vocale pe volan. Pachetul celebrează aniversarea a 10 ani de la intrarea Dacia pe pieţele europene, potrivit automarket.ro.

Cu prilejul aniversării a 10 ani de la intrarea Dacia pe pieţele occidentale, marca de la Mioveni le-a pregătit fanilor şi nu numai o surpriză interesantă pentru Salonul Auto de la Geneva, care-şi va deschide porţile la începutul lunii martie. Împinşi de la spate de succesul ediţiei aniversare Logan 10 ani, model dedicat exclusiv pieţei din România, cei de la Dacia fac un pas în plus şi vor prezenta versiuni speciale aniversare ale tuturor modelelor din gamă cu excepţia utilitarei Dokker Van. De la Sandero la Lodgy, de la Logan la Dokker şi de la Duster la Logan MCV.

Ediţiile aniversare pe care Dacia le va pune pe podium la Geneva beneficiază de câteva îmbunătăţiri foarte interesante la nivel estetic şi tehnologic. Dacă motoarele şi transmisiile oferite rămân neschimbate, fiecare dintre cele şase modele care vor primi accent aniversar se va putea bucura de o echipare foarte bogată, care la bază are versiunea de top Laureate, şi de elemente care nu au fost regăsite până acum în gama Dacia. Citeste mai mult...

Mai multe articole despre:
Dacia Duster logan. modele