MENIU

Cum făceau sex ucrainienii. Ce le era interzis femeilor să facă

Sexul în Ucraina modernă se găsește la tot pasul: în publicitate, în cântece, filme și muzică, iar locuitorii acestei țări adoptă fără probleme sexualitatea.

Sexologul Oleksandr Kolomyichyk a făcut dezvăluiri despre ce se întâmpla în Uniunea sovietică. Părinții născuți și crescuți în Uniunea sovietică, erau cunoscuți ca "fără sex" și nici nu făceau educație sexuală cu copiii lor.

Religia în care sexul este considerat păcat, era la ordinea zilei, a declarat el. Singurele cunoștințe despre sex pe care tinerii le-au dobândit erau din filme și cărți.


Ucrainienii din generațiile trecute erau conservatori, iar femeile trebuia să se mărite virgine. Cu toate aceste, ucrainienii au o cultură sexuală bogată.

Sexul înainte de căsătorie era interzis în societatea ucraineană.

Scriitoarea Iryna Ignatenko descrie într-una din operele sale că în special în regiunea Polissya, tinerii practicau jocuri sexuale chiar înainte de căsătorie. Obișnuiau să închirieze locuințe ale unor văduve și să petreacă timp împreună, dormeau pe jos pe paie.

Ei practicau o imitație a sexului, care se sfârșea de multe ori cu un act sexual. Totuși dacă se descoperea că o femeie și-a pierdut virginitatea înainte de căsătorie, ea era bătută.

 

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie sexu sex ucrainieni