MENIU

Cum a fost surprins un cuplu într-un mall, de faţă cu copiii lor:"Eram însărcinată. Nu ştiam ce fac"

O femeie însărcinată şi soţul său au fost amendaţi şi le-a fost interzis accesul în Londra, după ce au fost surprinşi de camerele de supraveghere dintr-un mall făcând sex, în faţa celor doi copii ai lor.

Cei doi călătoriseră din Wales alături de cei doi copii ai lor, de trei şi cinci ani, atunci când au ajuns într-un centru comercial din Londra. Cei doi au fost filmaţi stând împreună pe o canapea, sărutându-se şi apoi implicându-se într-un act sexual, de faţă cu cei doi copii, care i-au şi întrerupt de mai multe ori.

Judecătorul a decis ca cei doi să aibă interzis accesul în capitala Marii Britanii timp de 8 săptămâni, dar şi să plătească mai multe amenzi, în valoare de peste 250 de lire sterline. Cei doi sunt şomeri.

Femeia, de 25 de ani, şi-a motivat gestul spunând că din pricina sarcinii, hormonii săi sunt cei responsabili: "Sunt foarte jenată de ce am făcut, dar la momentul respectiv nu mi-am dat seama ce fac, eram însărcinată". Cei doi s-au gândit să se oprească atunci când au fost întrerupţi de copii, dar s-au decis să continue.

Cei doi nu au fost zăriţi de alte persoane, se pare, dar au fost filmaţi de camerele de supraveghere.

Sursa: Daily Mail