MENIU

Cele mai bune metode de a subţia picioarele, fără a creşte masa musculară

Cum să îţi subţiezi picioarele

Din cauza faptului ca exercitiile fizice pentru slabit, subtiat sau tonifiat picioarele sunt destul de solicitante, de multe ori exista o tendinta de crestere a masei musculare.

Iar aceasta tendinta duce la rezultate pe care multe dintre femei nu le doresc, respectiv ingrosarea pulpelor si a gambelor sau ingrosarea gleznei.

Cu toate acestea, exista o serie de exercitii care sunt axate efectiv pe topirea tesutului adipos depus pe picioare, care ajuta la subtierea acestora fara ca masa musculara sa creasca prea mult.

Insa, este imposibil ca masa musculara sa nu creasca putin din moment ce incepeti sa faceti sport.

Pentru a evita o crestere considerabila a masei musculare pe picioare, este importanta in aceeasi masura ca si exercitiile fizice si dieta.

Asadar, aveti nevoiesa consumati zilnic o serie de alimente bogate in antioxidanti care ajuta la arderea efectiva a grasimilor, pe langa exercitiile ce urmeaza sa fie prezentate.

Dieta pentru subtierea picioarelor, fara crestere a masei musculare, este bazata pe vitamine si carbohidrati. Carbohidratii ajuta organismul sa fie plin de energie insa nu trebuie sa abuzati de acestia. Astfel, pe parcursul perioadei in care va antrenati pentru subtierea picioarelor, perioada care este indicat sa fie de 5 zile, dupa care 5 zile pauza, aveti voie sa mancati doar fructe, legume, paine neagra si orice aliment facut din cereale integrale.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
cum să subţiezi picioarele picioare subţiri