MENIU

Ce se întâmplă dacă faci sex în fiecare zi, timp de un an

<p>Viată de cuplu: Factori care scad libidoul</p>

Brittany Gibbons, mamă a trei copii, a fost mulți ani nesigură cu privire la corpul ei. Astfel, a luat hotărârea de a face sex în fiecare zi, timp de un an, după ce soțul ei i-a spus că nu a mai văzut-o complet goală de ani.

Tânăra, care obișnuiește să poarte haine mărimea L, în vârstă de 32 de ani, a luat această decizie pentru a-și recăpăta încrederea în sine - care, spune ea,i- a afectat viața de cuplu. Femeia a mărturisit pe blogul personal că a evitat mulți ani să facă sex, apelând la scuze de genul „am crampe“ ori „am prea mult de lucru“.

Sex în fiecare zi, timp de un an. Dezbrăcatul nu a mai fost o corvoadă

Petrecând mai mult timp în intimitate, cuplul a încercat să reaprindă viața sexuală pe care a avut-o înainte de a avea copii. Deși la început i-a fost foarte greu, Brittany spune că, după un timp, dezbrăcatul a încetat să mai fie o corvoadă, devenind în cele din urmă momentul zilei cel mai relaxant pentru ea.

Sex în fiecare zi, timp de un an. Mărimea corpului nu contează

Tânăra mărturisește că nu a putut să întrețină relații intime zi de zi, din cauza unor probleme medicale ori pentru că a fost nevoită să călătorească. Spune însă că în acele moment îi era dor de conexiunea cu soțul ei. La finele acelui an a înțeles ce înseamnă intimitatea, și că, de multe ori, nu actul sexual în sine o mulțumea, ci emoțiile și trăirile pe care le avea în compania soțului.

Sex în fiecare zi, timp de un an. Curajul de a vorbi deschis cu partenerul

„A fost nevoie de multe discuții pentru a realiza că mă simt sexy“, mărturisește Brittany.

Încercarea de a-i ilustra soțului că nu este sexy, indiferent de cât de mult îi spune el că este frumoasă și atrăgătoare, a fost cel mai mare obstacol al ei. Dar și-a dat seama că nu conta dacă purta haine XS sau L pentru soțul ei. Așa că, a început să se bucure de relațiile intime, fiind din ce în ce mai încrezătoare în forțele proprii.

Brittany Gibbons spune că un alt obsacol peste care a fost nevoită să treacă este găsirea curajului de a vorbi cu soțul ei despre ce-i plăcea și ce nu să facă în timpul actului sexual.  „A fost greu pentru mine să-i spun soțului ce-mi place și ce nu. Dar, odată ce am purtat această conversație am fost fericită. Și el la fel. Îmi doresc să fi făcut asta mai devreme“, mărturisește femeia.

Cuplul a încheiat provovarea în 2013 și mărturisește că, pe lângă faptul că Brittany se simte foarte bine în pielea ei, amândoi sunt deschiși unul față de celălalt.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu corp partener