MENIU

Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată

<p>Cum să răm&acirc;i frumoasă, după 30 de ani</p>

Cu siguranta ca si tie ti s-a intamplat sa visezi atat de frumos, incat sa nu mai vrei sa te trezesti, iar atunci cand totusi te-ai trezit, ti-ai dorit sa te culci la loc, in speranta ca visul va continua de unde l-ai lasat. Dar nu-i asa ca ai avut si cosmaruri din care ai incercat din rasputeri sa te trezesti, insa nu ai reusit decat sa il sperii pe cel de langa tine?

In cele ce urmeaza, iti propunem sa afli ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata.

In timpul viselor, subconstientul ne transmite diferite mesaje pe care, uneori, ar fi bine sa nu le ignoram. Trebuie sa stii insa ca acelasi vis aparut la doi oameni are interpretari diferite, in functie de temerile, bucuriile sau problemele fiecaruia dintre cei doi.

Aspecte de luat in seama daca ai visat ca esti insarcinata

Pentru a interpreta visul in care esti gravida, trebuie sa pornim de la semnificatia ideii de sarcina. O sarcina inseamna ca in interiorul tau se dezvolta o fiinta. Plecand de la acest considerent, visul in care esti insarcinata poate semnifica aparitia unui nou proiect, a unei idei sau a unui nou scop in viata, care se dezvolta si cresc precum pruncul din pantece.
  
Pe de alta parte, daca visezi ca esti insarcinata, este foarte posibil ca in viata reala sa te temi de anumite responsabilitati. Aducerea pe lume a unui copil presupune responsabilitati uriase, pe care orice femeie trebuie sa si le asume si care unora le pot crea stari de anxietate.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
interpretare sarcină somn vis