MENIU

Ce blugi cu talie înaltă să porţi în funcţie de siluetă

Blugii cu talie inalta, in toate formele lor si culorile posibile, sunt un must-have sezonul acesta! Blugii cu talie inalta au puterea sa ascunda eventualele defecte fizice, sa modeleze silueta, sa iti alungeasca picioarele, facandu-te astfel sa pari mai slaba sau sa creeze iluzia unui corp cu forme, acolo unde este cazul.

Insa inainte de a porni in cautarea perechii ideale de jeansi cu talie inalta, mult mai important este sa tii cont de forma corpului si mai putin de "ce se poarta". Indiferent daca esti plinuta, androgina sau daca te numeri printre posesoarele unor siluete de tip clepsidra ori sub forma de para, blugii cu talie inalta pe care ii alegi trebuie sa-ti contureze perfect linia corpului si sa iti puna in valoare atuurile fizice, in loc sa le ascunda.

Asadar, iata care sunt tipurile de blugi cu talie inalta, perfecti pentru fiecare tip de silueta:

Blugii cu talie inalta pentru femei cu silueta tip clepsidra

Stii ca ai o silueta tip clepsidra atunci cand umerii tai sunt perfect proportionati cu dimensiunea soldurilor, iar talia ta este perfect conturata. Daca esti una dintre norocoasele posesoare ale acestei siluete, esti avantajata de orice tip de blugi cu talie inalta. O pereche de jeansi evazati cu talie inalta te va face sa pari mai slaba si mai inalta, in timp ce blugii skinny iti vor alungo picioarele si iti vor scoate in evidenta formele echilibrate.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
modă vestimentaţie talie blugi