MENIU

Casa Ileanei Ciuculete a fost vândută. Suma obținută

<p>Ileana Ciuculete</p>

Mugurel şi Cristian Sfetcu au aflat recent că soţul mamei lor, Cornel Galeş, le-a ascuns mai multe lucruri, de la boala pe care o avea artista, până la vânzarea vilei din cartierul bucureştean 1 Mai, care a avut loc cu doar 5 zile înainte să moară Ileana Ciuculete. 

Băieţii au aflat că vila s-a vândut cu 182.000 de euro, în timp ce Cornel Galeş ar fi vorbit despre un preţ mult mai mic.

”Vila a fost vândută de Cornel Galeş cu câteva zile înainte să decedeze Ileana Ciuculete. Nu s-a vorbit despre acest aspect la dezbaterea succesiunii. Şi aceasta, având loc la câteva zile de la moartea artistei, când copiii erau foarte tulburaţi (n.r. pe 24 martie)”, a spus avocatul băieţilor, Răzvan Socoteanu. 

De ani buni, Mugurel şi Cristian Sfetcu locuiesc în Craiova, în case naţionalizate şi cumpărate în baza legii 112. ”Mugurel stă într-o locuinţă de 30 mp, iar celălalt, într-una puţin mai mare, în acelaşi imobil. Acestea sunt «fabuloasele» case lăsate copiilor, fără drept asupra terenului”, a mai spus avocatul.

Mai multe articole despre:
casă vânzare Ileana Ciuculete