MENIU

Care este aplicația la care poți renunța pentru a-ți dubla durata bateriei

Dacă ai un telefon dintr-o generație mai veche probabil ai observat că durata de viață a bateriei a scăzut considerabil pe parcursul lunilor sau anilor de utilizare a lui. Acest lucru este perfect normal și poate fi rezolvat ieftin și ușor printr-o schimbare a bateriei la cel mai apropiat service GSM. Însă poate nu vrei să faci acest pas încă. Care este aplicația la care poți renunța pentru a dubla durata unui ciclu de încărcare a bateriei tale?

Practic, pentru a dubla viața bateriei telefonului trebuie doar să renunțați la Facebook. Aplicația de Facebook consumă foarte multe resurse pentru că are foarte multe funcții, nu doar localizare și comunicare. Ea își și setează tot felul de priorități asupra procesorului iar setarea unor măsuri de creștere a autonomiei nu va reuși să blocheze activitatea acesteia. Dacă nu vreți să renunțați de tot la aplicația Facebook, trebuie doar să opriți notificările și localizarea iar lucrurile vor sta deja mai bine, scrie playtech.ro.

Mai mult, există și pentru Facebook aplicație Lite, care este mult mai prietenoasă și nu consumă resursele telefonului, la fel și aplicația Messenger Lite. Ambele sunt programate să nu consume bateria și să consume mai puține date mobile decât restul aplicațiilor. Aș mai adăuga că rețeaua mobilă cu semnal slab și un Wi-Fi cu semnal slab pot consuma bateria mult mai mult decât o face orice altă aplicație. Acest lucru afectează mai tare bateria decât aplicația în sine.

Mai multe articole despre:
aplicaţie baterie Facebook