MENIU

Blestemul Beverly Hills lovește din nou. Una dintre vedete a făcut anunțul trist

Beverly Hills, 90210 și Friends au fost serialele emblematice ale anilor 90

Blestemul legendarului serial "Beverly Hills, 90210" pare să se reactiveze. Shannen Doherty, rămasă în memoria publicului drept Brenda, a primit diagnosticul de cancer în stadiul 4 și a anunțat că intenționează să renunțe la o mare parte din bunuri.

În ultimul episod al podcastului său din această săptămână, "Let’s Be Clear With Shannen Doherty", actrița a explicat decizia de a renunța la lucrurile care nu-i mai aduc bucurie, potrivit Bussines Insider.

„Pe mine, cancerul m-a determinat să fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a spus Doherty, adăugând că se gândește cât de greu i-ar fi mamei sale, dacă ea va înceta din viață prima.

Actrița a spus că, deși avea mari speranțe în tratamente medicale care să îi „prelungească” viața, a simțit că „trebuie să facă curățenie, pentru orice eventualitate”.

 

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015, însă a intrat în remisie în 2017. În 2020, a dezvăluit că boala a recidivat și a atins stadiul 4, ceea ce indică faptul că s-a extins dincolo de locul său inițial.

 

În 2019, Luke Perry, cunoscut pentru interpretarea lui Dylan McKay din serialul Beverly Hills 90210, a murit la vârsta 52 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

 

Blestemul Beverly Hills, 90210 - Înca un actor din celebrul ...

Mai multe articole despre:
beverly hills blestem brenda cancer dylan