MENIU

A scăpat de o DURERE GROAZNICĂ şi n-a ştiut timp de 40 de ani ce ARE. Descoperirea ŞOC a unui bărbat

<p>Ce au descoperit medicii, uitat &icirc;n corpul bărbatului: un ac de acupunctură</p>
<p>Ce au descoperit medicii, uitat &icirc;n corpul bărbatului: un ac de acupunctură</p>

Acum 40 de ani, Xu Long, un bărbat din China, suferea de groaznice dureri de stomac. Într-un final, după ce a testat mai multe remedii, a încercat acupunctura, "iar durerile s-au oprit imediat". Din păcate, bărbatul a început să se simtă extrem de rău recent, iar ce a descoperit l-a şocat.

Tratamentul de acupunctură care l-a vindecat complet de durerile de stomac pe Xu Long se pare că a avut efecte dramatice pe termen lung. Xu a început, recent, să sufere de dureri puternice de spate şi piept, scrie Fox News.

"De fiecare dată când mergeam la medic, îmi spuneau că este de vină vârsta", spune Xu Long, însă adevăratul vinovat era altul: un ac de acupunctură de aproximativ 2 cm, uitat acolo de la tratamentul de acum 40 de ani.

Medicii au descoperit acul în urma unor radiografii. "Mi-au spus că e un corp străin în stomacul meu şi am îngheţat, am crezut că e vorba de cancer", mai spune bărbatul. De fapt, medicii spun că acul a călătorit prin corpul bărbatului de-a lungul anilor şi a ajuns în intestine, acul devenind negru şi mult mai voluminos.

"Durerile mi-au dispărut complet şi nu sunt bolnav de cancer...sunt foarte fericit", povesteşte Xu, la cei 60 de ani ai săi.

Mai multe articole despre:
acupunctură 40 de ani dureri de stomac xu long