MENIU

A luptat în Irak şi tot acolo şi-a găsit viitorul cavaler de onoare. Cine este Kev

Un câine găsit în Irak a fost cavaler de onoare la nunta unui fost soldat britanic. Bărbatul a îndrăgit patrupedul atât de mult, încât l-a adus acasă, iar în ziua nunţii a ţinut să-i fie aproape.

Un fost soldat din Marea Britanie a decis să aibă alături de el, în ziua nunţii, un cavaler de onoare mai special. Este vorba despre un câine care i-a fost „camarad” în perioda în care se afla în Irak, scrie The Mirror.

Matt Murrell l-a găsit pe Kev, patrupedul care acum îi este prieten de nădejde, în apropiere de baza militară din Basra. L-a îndrăgit imediat, ba chiar atunci când câinele a fost rănit în timpul unei explozii, britanicul a plătit peste 5.000 de lire pentru ca animalul să fie transportat în Kempston pentru îngrijiri medicale.

Kev s-a însănătoşit în cele din urmă şi, în acelaşi timp, şi-a găsit un loc în familia Murrel. Aşadar, în ziua nunţi lui Matt cu logodnica lui, Vicki, patrupedul a fost prezent.

„A fost prietenul meu de nădeje în Irak, aşa că am vrut să fie cavalerul meu de onoare şi la nuntă”, a povestit englezul. „A fost încă de la început un câine foarte prietenos. Un mod plăcut de a-ţi distrage atenţia atunci când petrece atâtea ore tensionate într-un loc ostil şi precar. El era vesel şi jucăuş”, a adăugat el.

Şi partenerea de viaţă a lui Matt l-a îndrăgit la fel de repede, mai ales că, înainte ca patrupedul să ajungă în casa lor, bărbatul îi trimisese numeroase fotografii cu el.

„Vicki s-a îndrăgostit de ele imediat ce l-a văzut”, şi-a amintit fostul soldat. „Acum s-a întors roata: ea este cea care îmi trimite poze cu el atunci când nu sunt acasă”, a mai spus el în cele din urmă.