MENIU

A ieşit dezbrăcată la fereastră şi s-a aruncat în gol. Motivul gestului ei e terifiant

O tânără în vârstă de 20 de ani din Turcia s-a aruncat în gol de la balcon, pentru a scăpa de un viol.

Gulay Bursali a fost atacată chiar în apartamentul în care ea şi iubitul ei, Engin, îl închiriaseră de la un agent imobiliar. Într-o seară, după ce cuplul se întorsese la o petrecere, agentul şi un amic al său au bătut la uşa celor doi, pe motiv că trebuie să ia ceva ce uitaseră acolo înainte ca locuinţa să fie închiriată.

După ce au fost poftiţi înăuntru însă, cei doi s-au năpustit asupra lui Engin şi l-au bătut, apoi l-au încuiat într-o cameră, scrie The Sun. Mai mult, cei doi au încuiat-o pe tânără într-o altă încăpere, unde au dezbrăcat-o complet şi au ameninţat că o violează. Speriată, fata s-a urcat pe pervazul ferestrei, spunându-le celor doi că se va arunca în gol dacă nu o lasă în pace. Câţiva martori oculari au sunat la poliţie, însă a fost prea târziu.

"Cei care erau înăutru strigau la ea să intre înapoi în casă, spuneau că sună la poliţie. Dar ea părea că nu aude. I-a mai ameninţat de două ori că se aruncă, apoi am sunat la Poliţie. (...) În timp ce făceam asta, fata a sărit", a relatat unul dintre martori.

Din păcate, tânăra a murit. Cei doi atacatori sunt căutaţi încă de autorităţi.