MENIU

A folosit o cameră video pentru a-și SPIONA colegul de cameră. Ce a descoperit a ȘOCAT-O

O femeie care îşi suspecta colegul de apartament că îi foloseşte obiectele personale a decis să instaleze în dormitor o cameră ascunsă. Când a vizionat înregistrarea, a avut un şoc.

Femeia din Florida, Alanna Jenkins, a ascuns camera într-un ceas, crezând că îl va surprinde pe colegul de cameră, Jordan Scott Bean, 25 de ani, căutându-i prin lucruri. Dar în loc să-l surprindă în această ipostază, femeia a descoperit ceva mult mai rău – bărbatul îi bătea şi tortura pisica pe care o are de doi ani, scrie jurnalul.ro

Potrivit Daily Mail, bărbatul a fost arestat vineri, după ce poliţia a vizionat înregistrările făcute de cameră. Potrivit raportului ofiţerilor, Bean a fost filmat în timp ce înfăşoară pisica într-un prosop, încearcă să o sufoce, o strangulează şi o loveşte.

“Bean trânteşte pisica de pat, în timp ce ea geme îngrozită”, se mai precizeaza în raport. Tot poliţiştii au văzut pe înregistrare că pisica reuşeşte să scape la un moment dat şi se ascunde în dulap, însă bărbatul se caţără după ea şi o agresează din nou.

În acel moment, animalul încearcă să se apere, însă bărbatul o prinde gât, o izbeşte în pat şi se aşează pe capul ei.

Mai multe articole despre:
null