MENIU

5 trucuri pentru ca machiajul tău să rămână intact întreaga zi

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să descoperi la jumătatea unei zile că fondul tău de ten parcă a dispărut cu desăvârşire de pe pielea ta, creionul dermatograf s-a estompat sau s-a întins iar rujul... nici urmă de el.

Pentru ca machiajul tău să reziste întreaga zi, trebuie să ştii câteva mici trucuri simple. Iată care sunt:

Crema hidratantă

Lasă crema hidratantă să intre în piele cel puţin cinci minute înainte de a aplica fondul de ten. De asemenea, este foarte important să alegi o cremă mai puţin grasă, pentru că substanţele uleioase dezintegrează machiajul, care se va şterge apoi uşor de-a lungul zilei.

Straturi fine

Pentru ca fondul de ten să rezite pe pielea ta întreaga zi, aplică cu degetele sau cu un burete pentru machiaj în cantităţi mici. Întinde bine şi reaplică la fel de puţin dacă este necesar. Obţii astfel un rezultat natural şi de durată. La final aplică un strat fin de pudră translucidă care va fixa fondul de ten absorbind sebumul secretat de-a lungul zilei.

Gene curbate, întreaga zi

Încălzeşte aparatul pentru curbarea genelor cu ajutorul foehnului pentru câteva minute. Foloseşte-l cât este cald pentru a-ţi curba genele, iar apoi aplică imediat mascara, în două straturi fine.

Vezi mai multe pe eva.ro.