MENIU

Bogdan Licu, despre interimatele prelungite: ”Atacurile susţinute demotivează anumiţi colegi”

Procurorul general interimar Bogdan Licu a făcut declarații, joi, la sediul CSM.

El a vorbit despr interimatele prelungite la șefia celor mai importante instituții de Justiție și spune că unii dintre colegii săi sunt demotivați.

”Atacurile susţinute demotivează anumiţi colegi. Cel mai mare rău care s-a întâmplat în ultimii ani acesta a fost: demotivarea colegilor în a-şi face datoria şi în a fi tentați să ocupe anumite funcţii de conducere. Eu sunt convins că sunt colegi suficient de motivaţi şi de puternici, bine pregătiţi profesional, care să opteze pentru aşa ceva şi care să instrumenteze toate aceste cauze pe care suntem obligaţi să le soluţionăm", a declarat Bogdan Licu.

"Nicio situaţie provizorie nu este pozitivă în nicio instituţie. Este bine să avem şefi numiţi, care să îşi asume, care să fie responsabili şi conştienţi de importanţa funcţiei pe care o ocupă. Şi interimarii îşi asumă şi eu cred că mi-am asumat şi la primul şi la al doilea interimat", a mai declarat Licu.

"Nu am spus că mă înscriu, am spus că reflectez, iar dacă voi face acest pas, vom discuta la acel moment", a declarat Licu despre situaţia în care ar putea fi acceptat ca procuror general.

Mai multe articole despre: