MENIU

Horosocop zilnic. 17 septembrie 2015. Cele mai ocupate zodii

Horosocop zilnic. 17 septembrie 2015. Este o zi plină de probleme pentru majoritatea zodiilor. Dacă vreți să aflați ce vă rezervă astrele, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Pregătești o ieșire cu prietenii și te cuprinde o stare de nerăbdare. Ești dispus să cheltui peste bugetul de distracție doar ca să ieși din rutina care a pus stăpânire pe starea ta de spirit.

TAUR

O reîntâlnire cu o persoană dragă este foarte posibilă astăzi. Aveți multe de povestit, iar programul vostru obișnuit este dat peste cap de acest lucru.

GEMENI

Noi începuturi. Fie că e vorba de dragoste sau de un nou proiect la locul de muncă, astăzi veți face lucruri noi, aveți obiective diferite față de cele din trecut și sunteți foarte entuziaști.

RAC

Oportunitățile în afaceri par să fie din ce în ce mai generoase, însă e nevoie de multă seriozitate din partea voastră. Sunt posibile unele venituri suplimentare, însă și obligațiile sunt pe măsură.

Horosocop zilnic. 17 septembrie 2015. Leii fac fapte bune

LEU

Cu toate că timpul este foarte prețios pentru voi, având numeroase proiecte în desfășurare, găsiți timp și pentru un gest care vă va face să zâmbiți și să vă simți foarte bine.

FECIOARĂ

Vă doriți câteva zile de odihnă, însă nu aveți parte de ele. Problemele financiare vă împing spre și mai multe ore de muncă, iar oboseala se accentuează.

.............

OFERTELE ZILEI DE LA EMAG AICI

.............

BALANȚĂ

Iubirea este pe primul plan pentru voi astăzi. O nouă dragoste la orizont, iar pentru cei care și-au găsit deja perechea urmează o nouă fază a relației, care poate duce la oficializarea ei.

SCORPION

Starea ta hiperactivă poate avea urmări constructive sau destructive. Este esențial să știi să îți dozezi eforturile, altfel te vei consuma prea repede și nu vei rezolva mai nimic.

Horosocop zilnic. 17 septembrie 2015. Vărsătorii sunt visători

SĂGETĂTOR

O zi în care dormi mai mult decât ai fi vrut nu poate să fie o zi rea. Trebuie să îți încarci bateriile și cauți să faci lucrurile altfel, cu mai multă grijă pentru echilibru.

CAPRICORN

Încă n-ai scăpat de datorii, dar nu e cazul să începi să te consumi prea tare. Norocul e de partea ta astăzi, iar viitorul, de această dată, chiar sună bine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se afundă în lumea lor imaginară, dar sunt treziți brusc la realitate de evenimente imprevizibile și, multe dintre ele, negative. Mare grijă!

PEȘTI

Problemele financiare îți dau târcoale. E important să te protejezi când vine vorba de pericole de care ești conștient. Chiar și așa, trebuie să fiți precauți cu noile experiențe.