MENIU

Horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie are potenţialul să-ţi transforme viaţa pentru totdeauna, potrivit astrelor! În această perioadă aprofundăm trăiri superficiale şi primim răsplata pentru eforturile depuse până acum. În plan amoros şi profesional vom avea parte de schimbări majore, schimbări benefice pe termen lung. Vom privi lucrurile dintr-o perspectivă mai largă şi mai optimistă. Iată ce ţi-au rezervat astrele pentru luna noiembrie!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Comunicarea devine punctul tău forte în luna noiembrie, lucru care îţi va îmbunătăţi considerabil relaţiile cu cei din jur. În special, alături de iubitul tău, trăieşti clipe magice. Există o tandreţe şi o înţelegere tacită între voi doi. În această perioadă decideţi că e momentul să oficializaţi relaţia sau să întemeiaţi o familie. Nativele din Scorpion au mari şanse să rămâne însărcinate. În rest, luna noiembrie înseamnă mai multă comunicare şi socializare. Vei avea tendinţa să intri în grupuri care îţi împărtăşesc ideile şi hobby-urile. Tu ai putea deveni leaderul de care au nevoie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna noiembrie este una dintre cele mai bune perioade pentru nativele din Săgetător dornice de flirturi şi distracţie. În mod clar, te faci remarcată luna aceasta. Bărbaţii te consideră irezistibilă datorită simţului tău al umorului, combinat cu o energie erotică ieşită din comun. Cu alte cuvinte, în aşternut vei face ravagii! În luna noiembrie preferi aventura, în locul iubirii, în mare parte şi pentru că astrele te înzestrază cu mult dinamism şi imaginaţie. Firea ta optimistă garantează un noiembrie plin de savoare!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Din luna noiembrie planeta Jupiter se află în Casa iubirii, ceea ce înseamnă că  pentru prima dată în mult timp vei lăsa cariera pe plan secund şi îţi vei face timp pentru iubire. În această lună trăieşti unele lucruri cu atâta pasiune, ca şi cum ai experimenta totul pentru prima oară. Te vei lovi şi de câteva situaţii dificile. E posibil să acţionezi împotriva convingerilor tale, fiind sub influenţa cuiva mai puternic decât tine. Vei ieşi însă cu bine din aceste situaţii pentru că ceri ajutorul prietenilor, iar ei nu te lasă la greu. Munca în echipă îţi vine ca o mănuşă şi nu te simţi singură.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În luna noiembrie îţi găseşti liniştea sufletească. În plan profesional îţi stabileşti scopuri exacte şi acţionezi cu succes în direcţia stabilită. Colegii de muncă te apreciază, iar şeful e gata să te promoveze şi să-ţi ofere mai multe responsabilităţi. În plan amoros, atitudinea ta calmă şi înţeleaptă readuce echilibrul în relaţia de cuplu. Îţi priveşti iubitul ca pe un bun prieten şi începeţi să faceţi mai multe activităţi împreună. Pe această cale vă apropiaţi şi mai mult.
 
Citește articolul integral pe Eva.ro.
Mai multe articole despre:
noiembrie previziuni zodii horoscop lunar