MENIU

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor

Aceasta este ziua în care nativii vor afla mai multe despre ei și vor realiza că persoana pe care o iubesc nu le răspunde nici pe departe cu aceleași sentimente. Ai mai jos lista cu zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024.

Subiectul legat de „dragostea neîmpărtășită” face parte din rutina de zi cu zi a vieții pe care o trăim. Deși acest lucru nu este ceva pe care fiecare persoană îl poate experimenta în viață, sunt o mulțime de oameni care nu primesc dragostea pe care o doresc. De la persoana pe care o vor în viața lor și totuși, continuă să o iubească.

Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024

Sentimentele rănite sunt ceea ce oamenii urăsc cu adevărat. De aici se pot naște o mulțime de situații care nu au un final tocmai fericit.

Acestea sunt rezultatele iubirii neîmpărtășite. Pe 1 mai, trei semne zodiacale vor ajunge să recunoască că simt așa ceva pentru cineva din viața lor.

Horoscop 30 aprilie 2024. Zodiile care au parte de vești bune în Marțea Albă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Când iubești, dai totul. A avea încredere în oameni este deja destul de greu. Dar sunt riscuri pe care ni le asumăm într-o relație care implică sentimente. Când treci acea linie și te arunci să iubești o altă persoană, ai tendința să crezi că va dura. Dar și că este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.

Singura problemă aici este că în timpul tranzitului lui Venus în Taur, îți dai seama că dragostea pe care o simți nu este reciprocă.

Acest lucru este unul dintre cele mai devastatoare momente din viața ta. Deși nu vrei să fii nevoită să recunoști asta, știi sigur că dragostea pe care o dorești este un lucru care nu se va întâmpla niciodată.

Partea bună e că a cunoaște asta înseamnă a privi adevărul în fața ochilor tăi. Dacă adevărul te eliberează, atunci s-ar putea să fii pe cale să te eliberezi dintr-o situație care te poate ține pe loc.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe vremuri, te-ai învinovățit că nu ai fost suficient de bună. Partenrul din viața ta nu a fost mulțimit de ceea ce ai făcut. Ai vrut dragostea lui, ai făcut tot, dar nu ai primit-o niciodată. Chiar dacă ți-a acordat puțină atenție, știai că cel pe care îl iubeai nu va reacționat niciodată la fel.

În timpul lui Venus în Taur, vei vedea că ai acordat prea mult timp și efort „cauzei” de a face această persoană să te iubească. Din păcate, aceasta este o cauză pierdută. În loc să devii tu însuți o cauză pierdută, vei profita la maximum de această realizare. Te vei forța să privești dincolo de această iubire neîmpărtășită și să găsești ceva mai bun pentru tine.

Citește continuarea aici

Horoscop 1 mai 2024: Cele 7 zodii care primesc binecuvântarea de la Dumnezeu

Mai multe articole despre:
zodii relatii toxice