MENIU

Horoscop. Zodii care nu se suportă: nativii total incompatibili

Horoscop. Zodii care nu se suportă: nativii total incompatibili

Zodii care nu se suportă. În funcţie de trăsăturile date de poziţia astrelor în momentul naşterii, nativii zodiacali pot fi ori compatibili, ori incompatibili şi mereu la cuţite.

În relaţia dintre două persoane, semnele zodiacale sub care sunt născute acestea constituie o variabilă foarte importantă. În unele cazuri, personalitatea unora dintre nativi contrastează atât de puternic cu personalitatea altora, încât aceştia nu se pot suporta.

Zodii care nu se suportă: Berbecul, incompatibil cu Racul şi Capricornul

Extrovertitul şi energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertiţii şi conservatorii Raci şi Capricorni. Există şanse mici ca aceşti nativi să se privească cu ochi buni. Pentru Raci şi Capricorni, Berbecul obositor şi enervant de exuberant, în timp ce pentru cel din urmă, nativii celorlalte două zodii sunt mult prea plictisitori şi, de obicei, persoanele care îl indispun.

Rac

Instabilitatea este cuvântul care defineşte asocierea dintre Raci şi Berbeci, dar şi dintre Raci şi Balanţă. Berbecii se înflăcărează uşor, iar Balanţa caută mereu varietate, în timp ce Racului îi place stabilitatea. Astfel, acesta nu rezonează tocmai bine cu cei doi nativi plini de entuziasm.

Zodii care nu se suportă: Leul, la cuţite cu Taurul

Taurul şi Scorpionul sunt zodiile cu care Leul este cel mai puţin compatibil. Toate cele trei semne zodiacale sunt caracterizate de încăpăţânare şi toate sunt obişnuite să primească ce-şi doresc, iar regele poate fi doar unul, scrie adevarul.ro.