MENIU

Horoscop zilnic, vineri 9 octombrie

Citeste horoscopul zilei de Vineri 9 Octombrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Eşti hotărât să îţi îndeplineşti toate dorinţele fără să ţii cont de cheltuielile pe care trebuie să le faci în acest sens. O să renovezi apartamentul, o să schimbi mobilierul sau îţi vei schimba întreaga garderobă. Ar trebui să fi mai chibzuită şi să nu îţi faci datori doar pentru a-ţi îndeplini mofturile actuale. Gândeşte pe termen lung şi analizează beneficile şi dezavantajele achiziţiilor pe care vrei să le realizezi.

Taur

Vei întâlni persoane noi care îţi vor deveni buni prieteni care te vor sfătui în momentele grele prin care vei trece în perioada următoare. Ascultă sfaturile celor din jur, analizează-ţi opţiunile şi alege cea mai bună soluţie.

Gemeni

Treci printr-o perioadă de schimbări, poate îţi schimbi job-ul, stilul vestimentar sau domiciliul. Nu te speria de aceste schimbări, ele sunt benefice şi te vor ajuta să evoluezi şi să devi o persoană mai bună care are mai multă încredere în propriile puteri.

Rac

Primeşti veşti bune: o promovare la serviciu, caştigi un premiu, o persoană apropiată se căsătoreşte. Nu doar azi vei avea parte de o zi bună, urmatoarea perioadă va fi plină de surprize care îţi vor însenina fiecare zi.

Leu

Astrele arată un context financiar extrem de favorabil, așa că azi e momentul să închei afaceri sau să îți fructifici ideile, e posibil chiar să se invească un nou job, mai bine plătit. În schimb, la un nivel mai profund, azi stelele îți vor arăta acele mici indicii, pentru că tu, dragă Leule, să realizezi cam cât de mult te-ai subestimat în ultima perioadă. Capul sus, șansele sunt de partea ta!

Fecioară

Este o zi nostalgică în care îţi analizezi toată viaţa, cu bune şi cu rele şi iei nişte decizii de viitor. Gândeşte-te bine la ce îţi doreşti şi fă primul pas spre un viitor care să te mulţumească şi care să şteargă nemulţumirile din trecut. Să nu îţi fie frică de un nou început!

Restul Horoscopului, aici

Mai multe articole despre:
horoscop zodii vineri 9 octombrie