MENIU

Horoscop complet miercuri, 22 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Cautam tot mai mult echilibru in vietile noastre pentru mai multa armonie in relatii, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 22 octombrie

Berbecii se gasesc in imposibilitatea de a-si exprima emotiile negative care-i incearca. Acest fapt ii face sa se simta inconfortabil cu dinamica situatiilor in care sunt pusi mai ales pe plan personal. Nemultumiri si frustrari mai vechi se fac resimtite din nou astazi, motiv pentru care pot adopta un comportament bizar in ochii celor apropiati care nu reusesc sa inteleaga de ce Berbecii prezinta impulsuri negative la adresa lor. Identificarea propriilor probleme poate ajuta Berbecii sa nu-si strice relatia cu cineva foarte drag pe care risca sa-l raneasca cu impulsivitatea lor.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 22 octombrie

Niste detalii nesemnificative in mediul profesional ar putea distrage atentia Taurilor de la ce trebuie, de fapt, sa faca, de la ceva cu adevarat important. Nativii din Taur risca sa se piarda in aceste detalii si sa neglijeze o chestiune personala. Insa, pe parcursul zilei, vor reusi sa se adune emotional si sa se canalizeze pe grija pentru acel aspect personal pe care-l considera primordial si care le poate aduce mai mult echilibru si mai multa armonie in viata personala.

Citiţi restul zodiilor aici: lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii