MENIU

Horoscop complet 20 - 26 iulie. Mari probleme cu banii. Duşmanii nu te scapă din ochi

Horoscop complet 20 - 26 iulie. Mari probleme cu banii. Duşmanii nu te scapă din ochi

Nativa din Berbec va întâmpina unele probleme în familie ori cu iubitul, însă nu trebuie să le acorde atenţie pentru că acestea vor trece de la sine.

Berbec

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme în familie ori cu iubitul, însă trebuie să nu te implici prea mult şi să nu dai explicaţii nimănui.
 
Toanele lor te vor afecta într-o oarecare măsură, dar nu intra în jocul lor! În weekend, totul se va rezolva de la sine şi veţi reveni la sentimente mai bune!

Taur

Nu o duci prea bine din punct de vedere sentimental, problemele dintre tine şi iubit agravându-te pe zi ce trece.
 
Nu mai poţi tolera ce ai acceptat până acum, se pare că ai ajuns la capătul puterilor. Fă o schimbare cât de repede poţi, altfel rişti să îţi distrugi viaţa!

Gemeni

E posibil ca oboseala să te pună la pământ în această perioadă, însă asta nu înseamnă că ai parte de o dramă, scrie eva.ro.

Nu este nicio tragedie că începe să te mai doară din când în când câte ceva, există rezolvare pentru toate mai ales dacă te ocupi de sănătatea ta. Pe de altă parte, pe plan sentimental şi financiar o duci extrem de bine!

Rac

În această săptămână vei avea parte de o problemă, însă este una inventată de tine.
 
Ai impresia că cei din jurul tău îţi vor răul şi cu greu te abţii să nu faci scandal din această cauză. Cel mai probabil cineva se va sesiza şi îţi va da explicaţiile de care ai nevoie pentru a te linişti.

Leu

Cu sănătatea şi cu banii nu vei avea probleme în această perioadă, însă pe plan sentimental nemulţumirile iau amploare.
 
Trebuie să comunici mai mult dacă vrei ca situaţia dintre tine şi partener să se clarifice, altfel certurile se vor termina într-un final cu o despărţire răsunătoare.