MENIU

Horoscop 19 septembrie. Certurile sunt la ordinea zilei, dar te aşteaptă câştiguri financiare uriaşe

Horoscop 19 septembrie. Certurile sunt la ordinea zilei, dar te aşteaptă câştiguri financiare uriaşe

Este o zi potrivita activitatilor domestice si relationarii cu membrii familiei. Chiar daca la inceput pare ca totul iese anapoda, pe masura ce se scurg orele zilei, lucrurile se vor mai aseza.

Berbec

Multe rasturnari de situatie se intrezaresc in relatia cu partenerul de viata si cu partenerii profesionali.  Fii prudent in toate aceste tipuri de relatii. Chiar daca senzatia ca lucrurile iti scapa de sub control este pregnanta, ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta,atata timp cat actionezi etic si  principial .

Taur

Locul de munca este o zona ta sensibila azi, deoarece se ivesc aspecte noi si dificile aici. Cumva exista o ruptura intre tine si colegi. Este greu sa te implici ca pana acum in tot ce tine de serviciu, dar va trebuie totusi sa depui eforturi in acest sens. Nu forta nota, lucreaza cat poti si la nevoie cere sprijinul cuiva de incredere. Sanatatea este vulnerabila, indicat fiind sa te ingrijesti serios.

Gemeni

Relatiile sentimentale te provoaca sa  acorzi atentie, timp, efort si chiar resurse materiale personelor importante din viata ta. Ori persoana iubita, ori copiii roiesc in preajma,  insa nu cum ti-ai dori tu. Fiecare are treburile lui si nu pot raspunde astazi nevoilor tale afective.  Fii intelegator, rabdator si ofera-le tu ce iti doresti sa primesti de la ei.

Rac

Este o zi potrivita activitatilor domestice si relationarii cu membrii familiei. Chiar daca la inceput pare ca totul iese anapoda, pe masura ce se scurg orele zilei, lucrurile se vor mai aseza. Marul discordiei il reprezinta banii si bunurile, dar si faptul ca esti repezit in vorbire si nu ai rabdare sa asculti opiniile celorlalti. Fereste-te de  de  implicarea  in treburi care nu te privesc.

Leu

Astazi esti un bun povestitor, insa ai grija sa nu  exagerezi cu prezentarea aventurilor tale. Multe lume roieste in preajma ta si unii vor dori sfaturi, altii  vor fi gura-casca, iar altii vor incerca sa te provoace . Mentine-ti tonusul si nu te lasa impresionat de toate acestea. Calatoriile pe distante scurte, dar si studiile, sunt de luat in calcul.

Fecioara

Temeri majore vizavi de faptul ca banii vin in salturi, conditiile de munca par scapate de sub control, iar dialogurile colegiale pe tema salarizarii lasa mult de dorit. Si totusi, deocamdata ai suficiente resurse materiale pentru a depasi cu bine aceasta perioada. Depinde numai de tine sa gandesti pozitiv.

Balanta

Provocarile sunt multe si marunte, insa numai tu iti poti ordona gandurile si activitatile astfel incat sa cu bine toate situatiile. Energiile astrale sunt fluctuante si de aici si starea ta de spirit este la fel. Detaseaza-te de tot si toate si priveste atent la viata ta. Alcatuieste o lista cu aspectele placute, dar si una cu cele mai putin. Apoti cauta solutii pentru imbunatatirea lor. Vei fi surprins cat de bine te vei descurca.

Scorpion

Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, pentru ca  exista riscul accentuarii unor afectiuni. Paleta de senzatii pe care o experimentezi astazi este generata de temeri ascunse care acum, dupa multa vreme ies la iveala sub diverse forme. Partea buna consta in faptul ca poti sta fata in fata cu necunoscutul si poti obtine intelegerea si ameliorarea unor nemultumiri vechi.

Sagetator

Relatiile cu prietenii, dar si cu sustinatorii din mediul profesional in care activezi sunt interesante pe de o parte, iar pe de alta parte generatoare de unele incertitudini si anxietati. Vizate sunt in primul rand felul tau de a fi in cadrul unui grup de lucru . Fii prudent in aceste relatii si tine cont de sfaturile celorlalti, chiar daca la prima vedere iti displac.

Capricorn

O zi foarte importanta in plan socio-profesional. Sunt posibile discutii cu sefii sau oficialii unor institutii, insa pe tonuri ridicate si cu multa implicare emotionala. Fii prudent si contoleaza-ti reactiile, pentru ca exista riscul sa strici  situatii bine articulate. Este o perioada delicata vizavi de statutul tau profesional si de imaginea ta in ochii celorlalti. Seara iti va aduce liniste acasa, printre membrii familiei.

Varsator

Multa forfota mentala intreaga zi! Este bine sa iti ordonezi gandurile, sa te concentrezi pe treburile prioritare si mai ales sa vorbesti putin. In urma evenimentelor petrecute in aceasta perioada, unele idei si   vor avea nevoie de o revizuire. Spre seara relaxeaza-te cu o lectura buna.

Pesti

Se intrezaresc schimbari la capitolul financiar, partea care vizeaza banii si bunurile folosite si administrate in comun cu altii. Iluzia castigurilor usoare sau a planurilor de investitii pe termen lung trebuie evitata. Chiar daca la prima vedere crezi ca te vei descurca cu toate cheltuielile, destul de rapid vei constata ca te afli pe nisipuri miscatoare. Rezuma-te numai la strictul necesar si joaca cinstit fata de ceilalti.