MENIU

Horoscop 17 septembrie. Câştiguri nesperate în bani, dar boala pune stăpânire pe tine. Necazuri

Horoscop 16 septembrie. Câştiguri nesperate în bani, dar boala pune stăpânire pe tine. Necazuri

Segmentul amoros incepe o noua etapa, fie ca este vorba despre schimbarea perceptiei tale vizavi de iubire si implicatiile ei, fie ca renunti la o relatie veche, fie ca te orietenzi spre una noua.

Berbec

Este bine sa fii atent la sanatate si la domeniul muncii. Conjunctura astrala poate favoriza acutizarea unor afectiuni vechi, iar pe de alta parte si temeri vizavi de  locul de munca. Daca poti lua niste masuri, fa-o !

Taur

Segmentul amoros incepe o noua etapa, fie ca este vorba despre schimbarea perceptiei tale vizavi de iubire si implicatiile ei, fie ca renunti la o relatie veche, fie ca te orietenzi spre una noua. In principiu stelele te ajuta sa intelegi cat este de importanta pentru tine afectiunea oamenilor dragi si compania lor. Acum poti invata sa daruiesti fara sa astepti ceva in schimb.

Gemeni

Se anunta schimbari importante in segmentul domestic. Vei fi impulsionat si inspirat sa-ti reordonezi spatiul in care locuiesti, sa  achizitionezi unele obiecte  de valoare si sa te apropii mai mult si mai bine de membrii familiei si de rude. Impune-ti punctele de vedere cu masura si tine cont si de parerile celorlalti.

Rac

Ziua te predispune la noi perspective si  conceptii despre lume si viata. Sunt posibile revelatii, stari interioare deosebite, dar si dorinta de insingurare si detasare de tot si toate. Calatoriile care intervin acum, chiar si la nivel de plan iti vor aduce relatii noi cu oameni de buna calitate. Fereste-te de excese!

Leu

Banii si modalitatile de crestere a veniturilor din activitatea profesionala reprezinta tema principala de azi.Informatiile primite pe cai mai putin obisnuite sunt revelatoare si pline de intelesuri ascunse. Pe de alta parte, sunt momente bune si pentru a-ti imbunatati sistemul de valori morale.

Fecioara

Foarte importante zilele acestea, pentru ca energia ta vitala este la cote joase, asa incat fereste-te de eforturi, discutii aprinse, promisiuni sau decizii majore. Izoleaza-te in locuri linistite si viseaza cu ochii deschisi la tot ce ti-ai dorit vreodata. Traseaza noi directii de viata!

Balanta

Odihna, introspectie, meditatie interioara, contempalrea vietii si a frumusetilor ei, acestea sunt ele mai potrivite activitati azi.Configuratia astrala  te imbie numai la preocupari pentru de tine si sufletul tau. Fereste-te de eforturi, deoarece exista riscul aparitiei unor neplaceri la sistemul digestiv si la extremitatile picioarelor.

Scorpion

Atentia iti va fi atrasa  de relatiile cu prietenii si protectorii din segmentul profesional. Sunt posibile dispute, neintelegeri, chiar si desprinderi definitive de oameni cunoscuti demult. Combinatia planetelor te ajuta sa pui la punct relatiile cu persoanele mentionate si sa-ti alcatuiesti un alt sistem de valori si principii.

Sagetator

Solicitarile venite dinspre segmentul relatiilor socio-profesionale sunt provocatoare, incitante la prima vedere, dar ascund multe si marunte in spatele aparentelor. Sunt sanse de a avansa la locul de munca, de a-ti schimba imaginea in ochii celorlalti si de a te reorienta profesional.

Capricorn

Se contureaza noi posibilitati de relationare cu strainatatea, fie in sensul unui job undeva, departe de tara natala, fie pentru a studia pe termen lung in scoli straine. Vei fi incurajat sa trasezi planuri marete, sa adopti noi filozofii de viata si sa-ti largesti orizontul cunoasterii. Relaxeaza-te cu o lectura buna sau cu un spectacol de teatru!

Varsator

Temele banilor si bunurilor comune cu altii vor cunoaste rasturnari de situatie incepand de azi. Stelele te ajuta sa gasesti variante noi de castig de la si prin altii. Insa, in paralel ar fi intelept sa tii cont si de aspectele mai putin vizibile ale segmentului financiar, deoarece exista hibe care apar din cand in cand. Cheltuielile ar trebui reduse.

Pesti

Constatarile privitoare la desfasurarea parteneriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate in calcul, iar in urma analizei lor, decide in consecinta. Este clar ca lucrurile nu mai pot merge ca pana acum. Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Unii vor specula fiecare vorba sau gest.