MENIU

VIDEO | Pilot salvat dintr-un avion prăbușit cu câteva secunde înainte ca un tren să intre în el

Sursa foto: Captură video / YouTube

Un videoclip șocant arată momentul în care polițiștii din Los Angeles au salvat un pilot dintr-un avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit pe șinele de cale ferată, cu doar câteva secunde înainte de a fi lovit de un tren. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Un avion de mici s-a prăbușit duminică după o decolare eșuată chiar pe calea ferată, lângă un aeroport din Los Angeles.

Poliția din Los Angeles, California, a reușit să-l scoată pe pilot dintr-un avion Cessna prăbușit cu câteva secunde înainte ca aeronava să fie spulberată de un tren.

Videoclipul dramatic obținut de Reuters arată mai mulți ofițeri eliberând bărbatul din avionul doborât, care se prăbușise la scurt timp după decolare în cartierul Pacoima, potrivit presei locale. Ofițerii și pilotul sunt la doar câțiva metri distanță de șine când trenul care trece distruge avionul.

„Avionul a avut o decolare eșuată și a aterizat pe șinele de tren pe un traseu feroviar aglomerat. Cu doar câteva secunde înainte de impact, ofițerii de poliție l-au salvat pe pilot și o bucată din aproape m-a lovit”, a declarat Luis Jimenez, tânărul în vârstă de 21 de ani care a filmat videoclipul. 

Pilotul a fost tratat pentru tăieturi și vânătăi și se află într-o stare stabilă, potrivit presei locale. Nimeni din tren nu a fost rănit, a informat presa locală.

Imagini video postate pe Twitter de Departamentul de Poliție din Los Angeles au arătat imagini de la camerele corporale cu ofițeri care îl trag din avion pe pilotul care sângera.

Departamentul și-a aplaudat ofițerii, spunând într-o postare pe tweeter că „au dat dovadă de eroism și acțiune rapidă, salvând viața unui pilot care a fost nevoit să facă o aterizare de urgență pe șinele de cale ferată”.

Mai multe articole despre:
pilot avion prabusit Los Angeles