MENIU

VIDEO | Momentul în care un urs intră nestingherit în casa unei familii din California

Sursa foto: Captură video

Un urs a intrat nestingherit în casa unei familii din South Lake Tahoe, California, care părăsise locuința din cauza incendiilor de vegetație. Proprietarul a fost alertat pe telefonul mobil, conectat la camerele de supraveghere din casă, de vizita musafirului nepoftit. 

Ursul curios a intrat cu dezinvoltură în curtea locuinței unui american, care părăsise casa din cauza incendiilor de vegetație din regiune.

Bărbatul a afirmat că, în timp ce plecase de acasă cu soția sa, din pricina focului din zonă, care se apropiase de locuința sa din South Lake Tahoe, a primit o alertă pe o aplicație din smartphone de la camerele video.

După ce a verificat filmările, acesta a fost surprins să vadă un urs rătăcit în curtea sa și care a urcat cu ușurință scările, la etaj. Ursul curios s-a jucat cu ghivecele de flori, iar apoi a început să cotrobăie prin casă.

Între timp, ordinele de evacuare a locuințelor din zona South lake Tahoe au fost anulate, pe măsură ce pompierii au reușit să facă progrese în lupta cu incendiile, iar familia s-a întors în siguranță acasă.

Mai multe articole despre:
urs california South Lake Tahoe