MENIU

Viceministrul Economiei, REȚINUT de procurorii din Republica Moldova

Viceministrul Economiei Valeriu Triboi a fost reţinut pentru 72 de ore de procurorii și ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie.

Operaţiunea a avut loc în urma unor descinderi în sediul Guvernului. Ofiţerii au efectuat percheziţii în mai multe birouri din clădirea executivului. Valeriu Triboi a refuzat să discute cu presa, scrie publika.md.

Potrivit reprezentanţilor CNA, este vorba despre un caz de corupție. Purtătorul de cuvânt al instituţiei a precizat că procurorii anticuropţie împreună cu ofiţerii CNA vor face verificări şi la domiciliul viceministrului Economie. Aceştea au ieşit din sediul Guvernului cu mai multe pachete sigilate. Ei au refuzat să spună detalii despre conţinutul  pachetelor. 

Viceministrul Economiei, Valeriu Triboi a fost reținut de ofiterii CNA si procurorii anticorupție. 
Purtătorul de cuvânt al CNA a menţionat că, acum percheziţiile continuă în altă locaţie şi că vor reveni cu detalii după finalizarea tuturor acţiunilor de urmărire penală.

Procurorii anticoruptie și ofițerii CNA efectuează perchezitii la Ministerul Economiei, în mai multe birouri, dar și la alte adrese. Operațiunea vizează un caz de corupție.

Mai multe articole despre:
Republica Moldova reţinere