MENIU

Un PRIMAR îşi suspendă campania electorală şi merge la DEZINTOXICARE

Un PRIMAR îşi suspendă campania electorală şi merge la DEZINTOXICARE

Rob Ford, primarul orasului canadian Toronto, a anuntat ca ia o pauza in plina campanie pentru realegerea sa si merge la dezintoxicare. Anuntul a fost facut la cateva ore dupa ce un ziar local a sustinut ca detine imagini cu el in timp ce fuma cocaina.

"Nu este usor sa fii vulnerabil. Este unul dintre cele mai dificile momente din viata mea. Am o problema cu alcoolul si cu deciziile pe care le-am luat cand am fost sub influenta lui. Ma lupt cu asta de ceva timp", a aratat, miercuri, Rob Ford, intr-o declaratie de presa, informeaza Ziare.com, citand CNN.

Doi reporteri de la "Globe and Mail" au vazut imaginile in care Ford apare, in locuinta surorii sale, in timp ce trage dintr-o pipa o substanta care nu a putut fi confirmata ca ar fi cocaina. Insa videoul face parte dintr-un pachet cu trei filme ce il incrimineaza pe primar, sustin jurnalistii.

La scurt timp, acesta a anuntat ca ia o pauza pentru a cauta ajutor. "Astazi, dupa ce m-am gandit un timp la binele meu si la modul in care ii pot servi pe cetatenii din Toronto, dar si la interesul familiei mele, am decis sa ies din campanie si sa renunt la indatoririle mele de primar pentru a cauta imediat ajutor", a declarat el.