MENIU

Un fost instalator a devenit cel mai bogat om din Ungaria!

<p>Viktor Orban </p>
<p>Legea lui Viktor Orban</p>

Un fost instalator a devenit cel mai bogat om din Ungaria! Potrivit calculelor făcute de portalul G7, primarul comunei Felcsút (localitate de naştere a prim-ministrului maghiar Viktor Orban), Mészáros Lőrinc, a devenit cel mai bogat om din Ungaria

Un fost instalator a devenit cel mai bogat om din Ungaria! Mészáros Lőrinc, a devenit cel mai bogat om din Ungaria, după ce prietenul din copilărie al lui Viktor Orban a recunoscut că şi fondul privat de capital Konzum PE este în proprietatea exclusivă a lui şi a soţiei. Averea lui Mészáros se ridică la peste 928 milioane de euro. Această statistică, însă, nu conţine acele proprietăţi estimate la zeci de miliarde de forinţi a magnatului care nu au fost listate pe bursă.

Primarul din Felcsút era, acum 10 ani, a fost un simplu instalator de conducte de gaze. Cariera de om de afaceri a coincis cu preluarea puterii de către partidul Fidesz, condus de Viktor Orban. În presa maghiară, au apărut supoziţii că adevăratul proprietar al averii lui Mészáros ar fi chiar premierul Viktor Orban.

Mai multe articole despre:
Ungaria cel mai bogat instalator