MENIU

Un copil de 1 an și-a împușcat mortal tatăl, din greșeală

Sursa foto: Pixabay

Un bărbat din statul american Georgia a murit după ce a fost împușcat mortal de către bebelușul său de 1 an. Băiețelul a găsit în casă o armă încărcată și, jucându-se, a ridicat-o și a apăsat pe trăgaci, potrivit polițiștilor.

Vecinii au alertat imediat autoritățile, după ce au auzit o împușcătură din casa lui din Savannah.

Bărbatul de 25 de ani a fost transportat de urgență la spital, însă a murit din cauza rănilor grave.

Într-un comunicat de presă, Poliția din Savannah a anunțat că bărbatul „a fost împușcat accidental de un copil sub 2 ani”.

În comunicat poliția nu a confirmat relația bărbatului cu copilul, însă acesta avea un fiu de un an împreună cu soția sa. Iar șeful poliției, Roy Minter, a declarat pentru presa locală: „Ca părinte, nu îmi pot imagina prin ce trece această familie sau prin ce va continua să treacă în următorii ani. Vrem să ne asigurăm că părinții sunt conștienți că, deși sunt rare, aceste incidente se pot întâmpla și rezultatele sunt din cele mai tragice.”

Anchetatorii nu au dezvăluit tipul de armă care a fost folosit, dar au confirmat că membrii familiei victimei erau în casă în momentul incidentului. De asemenea, poliția nu a precizat dacă vreun membru al familiei se confruntă cu acuzații penale în urma incidentului.

Mai multe articole despre:
sua georgia tata impuscat deces pistol bebelus