MENIU

Un cadou mai „special”. A fost primit în Ucraina, a explodat acasă

Un comandat al poliției poloneze a primit un cadou de la ucraineni, atunci când a fost în vizită la Kiev. Ajuns la birou, în Varșovia, cadoul a explodat, rănind-ul pe comandat și un aghiotant al acestuia. Oficialii polonezi nu au explicat în ce a constat pachetul cadou. 

Un cadou pe care un comandant al poliţiei poloneze l-a primit în timpul unei vizite recente în Ucraina a explodat la sediul poliţiei din Varşovia, provocând rănirea uşoară a comandantului şi a unui angajat civil, a anunţat joi Ministerul polonez de Interne, relatează The Guardian.

Explozia a avut loc miercuri dimineaţă, la ora locală 7.50, a anunţat ministerul polonez. Acesta nu a precizat ce obiect a primit comandantul polonez drept cadou în timpul vizitei de lucru în Ucraina.

Comandantul s-a întâlnit duminică şi luni cu lideri ai poliţiei ucrainene şi ai Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă, a menţionat ministerul.

După explozie, "partea poloneză a cerut părţii ucrainene să ofere explicaţii relevante", a comunicat Ministerul polonez de Interne.