MENIU

Un bărbat urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară. Este poreclit „Regele playboy”

Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din Indonezia, poreclit „Regele Playboy”, urmează să se căsătorească pentru a 88-a oară.

Bărbatul se va căsători cu o fostă soție despre care spune că încă este „înnebunită” după el.

„Plănuiesc să mă căsătoresc cu a 86-a soție. Chiar dacă am fost separați pentru o lungă perioadă de timp, iubirea dintre noi încă este puternică. După tot acest timp, ea încă este nebună după mine, chiar dacă am fost căsătoriți pentru o lună”, a afirmat acesta, conform dailystar.co.uk.

Pasiunea lui Kaan pentru căsătorii a început odată cu primul mariaj. El s-a însurat pentru prima dată când avea 14 ani cu o adolescentă de 16 ani.

Prima soție a intentat divorț după doi ani de căsătorie din cauza atitudinii bărbatului.

Kaan a fost afectat de acea despărțire, astfel că a început să lucreze la cunoștinețele sale „spirituale”. Ulterior, el spune că femeile au început să îi cadă la picioare.

„Cu toate acestea, nu vreau să fac lucruri necuviincioase femeilor pe care le cunosc și refuz să mă joc cu sentimentele lor. Decât să comit imoralități, este mai bine pentru mine să mă căsătoresc”, a mai spus el.

Conform legislației din Indonezia, divorțurile trebuie să aibă loc în fața instanței. Potrivit legii din Jakarta, durează între șase și nouă luni pentru a duce la bun sfârșit un divorț.

Mai multe articole despre:
casatorie regele playboy Indonezia