MENIU

TRAGEDIE în familia lui OSCAR PISTORIUS

<p>Oscar Pistorius</p>

Fratele fostului campion paralimpic Oscar Pistorius, Carl Pistorius, a fost implicat într-un grev accident rutier, el fiind internat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Pretoria, informează BBC.

Potrivit familiei, Carl Pistorius este într-o stare gravă, el suferind mai multe fracturi şi hemoragie internă.

Presa sud-africană scrie că în accident, automobilul în care se afla Carl Pistorius s-a ciocnit frontal cu un altul, care venea din sens opus.

Incidentul survine cu şase zile înainte de finalul procesului în care Oscar Pistorius este judecat pentru moartea prietenei sale, Reeva Steenkamp

Carl Pistorius l-a susţinut permanent pe fratele său în timpul procesului, acesta fiind considerat ca un tată de către atletul paralimpic, după divorţul părinţilor şi decesul ulterior al mamei.

În luna mai a acestui an, Carl Pistorius a fost achitat într-un proces în care era acuzat de omucidere după ce a accidentat mortal un motociclist în 2008.

Oscar Pistorius, 27 de ani, riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat că a ucis-o cu premeditare pe Reeva Steenkamp, un fotomodel de 29 de ani, cu care avea o relaţie de trei luni, când a împuşcat-o, la 14 februarie 2013.